Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 16. august 2011

Fodterapeut!

Et flyttefirma har tilbudt os at flytte for os for 5.000 kr! HAHA! As if! Jeg vil aldrig betale så meget for at få flyttet indholdet fra en 1-værelses lejlighed på 32m2 samt et skur på 5m2 6 km til det sted, jeg skal bo! HAHA. At de tror det er komplet skørt! Jeg kan få 3x34 til at flytte det for små 2.500 kroner i ét læs. 5.000 kroner er simpelthen så vanvittigt. Haha.

Ellers en god dag. Vi skal have pakket 2 flyttekasser mere i dag, har vi sat os for. Der er ikke så meget tilbage at pakke - resten består i at skille ting ad. Det er jo bare sådan, altså. 

Min bror har skrevet til mig i dag - lækkert nok. Han er faktisk mere omsorgsfuld, end jeg havde regnet med. Han skrev en sød e-mail til mig. Han er mægtig rar. Det bliver spændende at se deres nye hus: efter de er flyttet hjem fra Princeton, New Jersey, har de købt et hus i Brønshøj. Så det bliver spændende nok at se.

Tåen, jeg slog i forgårs (eller var det i går?) er helt mærkelig. Den dér blå blødning er væk, der er bare en tom vabel nu, men der er kommet en rift eller noget, for det bløder lidt hele tiden. Bare sådan... Meget svagt. Men jeg skal lige vaske den med en engangsvaskeklud et par gange om dagen. Vildt, alligevel. Jeg skal have tid hos en fodterapeut, men der er ikke rigtig nogen, der har tid. Det passer mig fint, for så kan jeg nå at få penge igen. Yay for penge. Godt nok for jeg 50% refunderet af kommunen, men alligevel... Det er fandeme mange penge at skulle af med her sidst på måneden. Leger vi. Hehe.