Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 14. august 2011

Det skib er sejlet

Hvorfor - bare sådan ud i luften - tror folk, at de bare er a.o.k. at kommentere, hvad jeg spiser, når de ikke reelt ved, hvad jeg spiser. Og når de i øvrigt ikke rager dem. Overhovedet. Det er gør mig simpelthen så arrig. Hvad fanden er det for noget? 

Jeg skal ind til DAB og kommunen i morgen. I hvert fald hvis DAB har åben i morgen. Det må lige undersøges.Vi skal have fundet ud af, hvilke papirer der skal hvor, og det skal meget gerne være inden for DABs åbningstid. 

Jeg har hovedpine i dag. Jeg havde voldsomme myoklone ryk i morges, så jeg faldt og ragede alt muligt ned over mig selv. Lidt ærgerligt, når nu jeg var så glad og vågen. Men da René fik mig bakset i seng igen, faldt jeg i søvn på like 5 minutter. Så lidt over 12 timer er åbenbart det, der skulle til i dag. Hehe. 

Og det værste er, at jeg faktisk har LYST til sove videre. Nok mest pga hovedpinen, Jeg plejer at sove hovedpine væk. Det synes jeg er bedre end tage alt den smertestillende medicin, når jeg i forvejen vælter mig i piller. Ja. Jeg tror at en lur er det rigtige for mig nu.

Jeg har taget en god lur nu, men jeg drømte om dengang, René friede til mig. Jeg vil være dér igen. Jeg har brug for IKKE at blive råbt af, men i stedet elsket. Jaja. René siger dagligt til mig, at han elsker mig. Men han råber også dagligt af mig. Jeg savner den romantiske tid - eller bare tiden efter han kom hjem fra hospitalet. Det blev godt nok hurtigt hverdag... Jeg ved godt, at René ikke er den romantiske type - men jeg savner romantik. Det får jeg nok aldrig igen.