Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 15. august 2011

Super sagsbehandling!

Haha. Hvor var det dog dejligt at sagsbehandleren på Køge kommune var så hjælpsom! Det kom helt bag på mig, at de kunne være så flinke! Lækker oplevelse!

I morges var den fuldstændig gal med mig. Der kravlede en edderkop på gulvet. Jeg tog noget papir for at myrde den, og gik derefter på toilettet for at tisse og skylle den likviderede edderkop ud. Så fik jeg tisset og tørret mig. Og så var det, jeg fald. Jeg faldt, så jeg ramte tåen,som har en nedgroet negl, jeg fik en hudafskrabning på det ene knæ og måtte kravle i seng. Så skulle jeg "på toilettet" igen, og rejste mig, og gik derud. Da jeg var færdig, faldt jeg igen! Fik en hudafskrabning mere, på samme knæ, og jeg har stødt håndleddet - det føles forstuvet, men er ikke blåt overhovedet. 

Men så, en halv time før afgang, gik det væk. Så jeg tog med, selvom René tilbød mig at jeg kunne blive hjemme. Jeg er nu glad for, at jeg tog med, fordi jeg bedre kan forstå andre menneskers forklaringer, fremfor Renés. Han bliver i øvrigt også pissesur, hvis man ikke forstår det første gang. "Det har jeg fra min far" - nå ja, men det er da også en genial undskyldning... Pfss...

Men dejlig dag indtil videre!