Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 28. august 2011

Ekstremt fed og ond hovedpine

Tja. Så blev klokken 20, eftersom fjernsynet er i stykker (i hvert fald det stik, vi skal bruge) ser vi dvdfilm. Jeg har set "Jul på Vesterbro" weekenden igennem - eller i hvert fald siden i går formiddags. Hehe. 

Som nogen måske ved, hører René simpelthen så dårligt. Når han ligger i sengen og jeg sidder her, kan han godt høre, hvad jeg siger - men nu står der flyttekasser og et skab imellem os, så nu skal jeg råbe. Det er ikke overdrevet. Jeg skal RÅBE for at han kan høre, hvad jeg siger. Fuck, mand, det her det ender galt. Måske jeg skulle sætte mig ind i tegnesprog med det samme? (Jeg tager ikke pis på nogen)

Jeg skal over og vaske tøj i morgen, jeg glæder mig, fordi jeg kun har de virkelig dårlige bh'er tilbage. Det dér "uden bøjle" pis er bare ikke mig. Jeg synes også at der er lidt lavvande i det rene tøj. Plus at der skal vaskes håndklæder.

Jeg har haft det dårligt i dag, faktisk. Jeg har været dårlig - svimmelhed, kvalme og hovedpine. Det var virkelig ubehageligt. Så har jeg ligget og været faldet ud og ind af søvnen, mens jeg snakkede i telefon med René, han var bekymret på vej hjem fra Brugsen. Jeg har faktisk stadig ondt i hovedet og går nok i seng om lidt.


Jeg har lige set en reklame for et program, der hedder "Ekstremt fed" - og jeg tænker på, hvorfor os store mennesker altid skal udstilles? Hvem siger at man er fed fordi man er svag og ikke kan holde sig væk fra chokolade og cola? Hvad med at vise programmer om anorektikere der skal tage på? Jeg gad ikke at se det, men jeg gider heller ikke at se "Ekstremt fed", det er simpelthen så nedværdigende. 


Men jeg har lige spist min sidste portion æblegrød, og den smagte som de andre 2 godt, men der går tid før jeg skal have æblegrød igen. Hehe.


Nu er jeg den, der er smuttet i seng. Jeg magter ikke den her onde hovedpine.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar