Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 5. august 2011

Vi fik lejligheden! Lykke!

Den 4. august 2011. Det er dagen, hvor vi endelig fik brevet, der fortalte os, at vi har fået den lejlighed, vi blev tilbudt i sidste uge.Vi har simpelthen fået den! Stedet ligger bare så godt, og det er genialt. Jeg glæder mig sådan til at se lejligheden som den ser ud i virkeligheden. Det har jeg jo ikke endnu. Jeg kan ikke huske, om I har fået en plantegning. Så her kommer den.
Den ser fed ud, ikke? Den er på 88 kvadratmeter. Det lille værelse til venstre skal være vores soveværelse,og det lidt større værelse til højre skal være vores arbejdsværelse. Og stuen er bare stuen. Jeg er sikker på, at det bliver rigtig fedt. I starten har vi ikke råd til møbler, så må vi nøjes med dem vi har. Men vi sparer op, og så skal vi nok få købt dem efterhånden som vi får sparet sammen. Jeg synes at det er rigtig dejligt, og jeg glæder mig rigtig meget.


Jeg ser frem til at forlade det her hell hole, og jeg glæder mig til at slippe væk fra alt det ballade og irriterende naboer. Det bliver simpelthen så fedt. Jeg er rigtig glad for, at vi endelig fik den lejlighed. Vi skal have alt muligt fedt til vores lejlighed, og det bliver bare fedt!


Renés kalendergave er jo så hermed aflyst, så han må nok få noget af det som julegave og noget andet som bryllupsdagsgave. Det bliver rigtig hyggeligt, den dag, det er jeg sikker på. Renés og min bryllupsdag plejer at være superhyggelige. Det er dejligt, og i år er jo den fjerde af dem. Det er så hyggeligt. Jeg glæder mig meget til at komme væk herfra, det kan slet ikke beskrives hvor begejstret jeg er. Jeg er vildt engageret, og jeg har hentet flyttekasserne ind fra skuret. Jeg regner med at begynde så småt at pakke ned på søndag - så har de nok tørret det, de skulle. Jeg har lovet Katja grillen, kosten, skovlen, ukrudtsfjerneren og græsslåmaskinen. Nå ja, og havebænken. Det bliver så rart at få det væk. Og jeg kan få alle mine bøger og mine cd'ere op i reoler! Jeg glæder mig altså virkelig meget. Jeg har ikke indrettet lejligheden i hovedet, men jeg har tjekket at vores seng kan stå på den rigtige led i soveværelset. Det er 286 cm langt,og vores seng er 200 cm. Og 86 cm er fint nok til at komme rundt om. Det ser bare ud som om der er et skab lige dér for enden... Det er ikke så fedt. Men vi må se på det. I hvert fald, så glæder jeg mig rigtig meget!