Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 26. august 2011

Besøg hos moar

Jeg har været hos min mor i dag. Hun blev fuld. Det skuffede mig lidt, men jeg havde faktisk regnet med det - skammeligt nok. Jeg ved godt, at hun ikke drikker ret meget længere, men jeg havde regnet med, at når vi bare skulle sidde og snakke - så ryger der jo altid mere ind. Hun hoster meget. Mellemsvær grad af rygerlunger. Det skræmmer mig ret meget, at hun stadig ryger og ikke trapper ned. Hun prøver, men forgæves. Det er bestemt ikke noget, jeg er stolt af, men alligevel forstår jeg godt, at det er hårdt. Både at være storryger og alkoholiker og skulle stoppe med begge dele på én gang.

Jeg har haft en god dag - masser af snak om alt og intet. Men det var dejligt at komme hjem til en dejlig diskussionslysten mand. Ej. Hehe. Det varede kun i en halv times tid eller sådan noget. Jeg har fået en masse æbler med hjem fra min mor. De har jo et æbletræ. Jeg har tænkt mig at koge æblegrød. Nogle af dem spiser jeg selvfølgelig, men jeg ELSKER æblegrød. En lille smule minimælk på og mums! 

Lige nu har jeg hovedpine. Jeg har mest brug for at sove,og jeg laver da heller ikke æblegrøden i dag. Klokken er halv elleve, det er for sent at gå i gang med den slags. Men jeg glæder mig til den er færdig! Jeg sidder og hører "You & I" med Lady Gaga, og altså... den er SÅ genial, og den er ikke blevet mindre genial efter jeg har set den absolut superfede musikvideo, der hører til. Superdejligt, og hvor er hende Lady Gaga dog bare supersmuk! 

Jeg slapper af nu, jeg vågnede sgu først klokken 12 i dag, og straks gik jeg i bad og tog ned til moar. Det har været en rar dag. Selvom hun blev fuld. Jeg har fået en sms fra Hamid, der sidder i Hvidovre og skal til Spanien i morgen tidlig. Det bliver sikkert fedt nok. Jeg håber at de får en god tur. Jeg orker bare desværre ikke at svare på den lige nu, og det ved jeg, at han forventer at jeg gør. Det er pisseirriterende, men altså... Sådan er det jo bare.

Jeg har overvejet lige at forfatte en novelle inden jeg går i seng, men jeg har ingen inspiration. Måske er det musikken, jeg lytter til. Jeg er nok bare ikke i det forfatteriske hjørne. Hehe. Men de skriver jo ikke sig selv. Jeg bliver nødt til at komme i gang med skriveriet igen. Det er bare svært, når man ikke kan huske, hvad man har skrevet tidligere... Typisk, ikke? Det går mig lidt på. Men ellers må jeg jo bare skimme hjemmesiden igennem igen. Den er ikke væk, husker I nok? Besøg den her:


Men... Måske er det på tide at slutte for i dag. I hvert fald hvis jeg skal nå at komme i gang med en novelle. Bah.. Jeg håber at jeg sover godt!