Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 4. november 2011

Dave-bogen er på vej!

Så har jeg ENDELIG fået vasket tøj! Pyh, for en omgang! Især fordi der var så mange mennesker derhenne, så jeg fik ikke tørret mit tøj ordentligt. Men heldigvis har jeg et tørrestativ (faktisk 2) som kan klare sagerne. Jeg tror ikke, at Cato kommer i dag, så det gør ikke noget, at håndklæderne ikke er heeelt tørre.

I øvrigt er jeg imponeret over René. Han hængte en lampe op i går aftes. Tog al strømmen og tilsluttede en lampe, kun med lys fra en lommelygte, som jeg holdt. Vildt! Kæft, jeg var urolig. Men okay; han havde slået strømmen fra. Det ser ikke godt ud, men det er en midlertidig løsning. Den skal ikke hængte der. Han hængte den op, så jeg kunne se julekortene. De bliver simpelthen så cool i år. Jeg gør rigtig meget ud af dem, og folk vil blive vildt overrasket over dem! Haha. Tror aldrig at de har fået et julekort på den måde før. Ha! Jeg er genial.

Hvorfor mon jeg sidder og lytter til de 3 samme sange igen og igen? Det er sgu da skørt. Jeg har lyst til at høre Kim Larsen. Heldigvis synes jeg kun, at han har lavet et par håndfulde gode sange, så jeg har en playliste med Kim.

Hvornår mon Dave-bogen kommer? Jeg venter spændt! Jeg må lige ind og tjekke hvor lang leveringstiden er. Det var jo René, der bestilte bogen. Nå... 4-6 dage. Åh... Det er LANG tid. Men bare den kommer! Jeg elsker Dave. Ikke sådan som jeg elsker René, selvfølgelig, men som man elsker en ven. Jeg har aldrig mødt ham, kommer aldrig til det. Men han var en stor del af min ungdom, og det var ham, der introducerede heavy metal for mig. Heavy metal er den genre, der ligger mit hjerte nærmest, netop på grund af Dave og Megadeth.

Jeg tror at jeg har fået dårlig mave. Jeg har ondt, i hvert fald. Nej. Det er livmoderen igen. Det er fandeme utroligt! Og jeg ved godt, at de siger "Din livmoder ser fin ud" - de er ligeglade med mine ekstreme smerter. Dumme gynækologer. Men hvis der ikke er noget galt... Så er der vel ikke noget galt. Jeg har været til gynækologiske undersøgelser 4-5 gange med det her, og det er samme resultat hver gang. DUMME GYNÆKOLOGER!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar