Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 2. november 2011

Perfekt!

Åh! Sikke dog en bryllupsdag! Nok den bedste, indtil videre. Vi var sammen hele dagen, vi snakkede, spiste, så fjernsyn ("Luksusfælden") og gik en tur. René blev glad for gaven - tror aldrig, at jeg har set ham blive så glad for en gave. Det gjorde mig så glad, at jeg begyndte at græde. Dagen, og især aftenen, var perfekt. Jeg troede ikke, at det ville blive mere perfekt, end jeg havde forestillet mig - men den toppede. René havde gjort så meget ud af dagen. Da vi lå i sengen, på et tidspunkt, bestilte han bogen om Dave til mig. Jeg blev bare så... Ja, glad. Lykkelig.

Jeg er bare så glad. Meget, meget glad, jeg har lyst til at ringe til alle, jeg kender, men det er nok ligt for tidligt, eftersom klokken ikke engang er 7. Perfekt dag. Virkelig. Især da vi bare sad og snakkede med stearinlys tændt, eller da vi gik en tur og snakkede. Vi havde bare... Jamen... Wauw... Det var måske nok den bedste dag, jeg kan huske, når jeg tænker igennem, sådan hele mit liv, ikke vores, men mit. Vi gik i seng klokken ca. 1.

Skægt, egentligt, at jeg har ligget og haft ondt i ryggen i sengen, det er derfor jeg er oppe nu. Men jeg har vildt lyst til at kravle derind ingen - det er fandeme koldt! Mon ikke også, jeg gør det? Hehe

Ingen kommentarer:

Send en kommentar