Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 30. november 2011

Når tasterne sætter sig fast

Springer du ud af sengen når vækkeuret ringer, får kramper, taber 2 liter sodavand ned på tæerne, falder over en kat inden du kommer i sikkerhed, så har du en morgen ligesom mig. Pyha. Den var hård. Men jeg sidder i sikkerhed nu, det er 1½ time siden jeg stod op, og der er kun tung, tung hovedpine tilbage. KBJ har lige ringet, jeg har fået lavet en ny tid hos ham - havde ellers en tid i dag. Men så skulle vi jo til Faxe, og det passede ikke helt så godt sammen. Men nu skal jeg derind den 6. december. Fair enough.

Faktisk har jeg - spændende nok - taget to billeder af "mit" vaskeri, fordi jeg elsker det. Det er så 45.000 gange bedre end det, vi havde før. Og så har det døgnåbent!  Det er da ren luksus. Før blev vaskeriet åbnet klokken 7 og lukket klokken 22. Nu kan jeg gå hen og vaske klokken 4 om natten! Skøre ting, man bliver begejstret over, når man er over 30. Haha. Jeg smider dem lige ind, for det skal ses af alle!


- Se! Kunstige bregner og det hele! Det er bare så rart at være derhenne, masser af blade, varm kakao, (eller kaffe, alt efter hvad man nu er til) og masser af plads til at lægge tøjet sammen på. Så kan det bare ikke blive meget bedre! Hehe. Jeg sagde det jo. Over 30. Så bliver I sådan. Det kan ikke undgås.

Sagen er egentlig den, at jeg har det mægtig skidt. Klokken er 10, vi skal snart ud til MOR, og jeg ser bare hvordan det hele kollapser og jeg gør både mig selv, René og MOR til grin.... Jeg ved ikke, hvad jeg skal sige til René. Vil han kunne forstå det? Vil han kunne tage afsted alene? Vil jeg turde at være alene hjemme? Hmm... Don't really know...


Mit tastatur er gået i stykker. How about that!! Jeg sender vrede tanker til mit tastatur.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar