Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 5. november 2011

Oh... My... God!

Den cd, jeg ikke har gidet at købe, "Chinese Democracy" af Guns N' Roses, som jeg har købt og hørt i forbindelse med en anmeldelse af pladen på Lyt til det her! er bare noget af det bedste Guns N' Roses jeg nogensinde har hørt! Jeg mener... Det gamle var fandens fedt, altså, don't get me wrong. Men jeg tabte alt for Axl og hans trang til at bestemme alt, da de andre skred fra bandet. Det ødelagde det totalt for mig. Jeg aner ikke, hvem der er med i bandet nu, udover Axl, men damn, den her plade er freaking fed! Den er bare... Wauw! Den har været 15 år (eller sådan noget) undervejs og er den dyreste producerede plade i verden (16.000.000 dollars) - men det er det hele værd! Den plade er bare... Jamen... Jeg er målløs! Jeg vil følge Guns N' Roses igen fremover, hvis der kommer mere fra dem, for det her, det er simpelthen bare så fedt!

Nå, men René og jeg er blevet enige om, at Cato højst sandsynligt ikke kommer i denne weekend, som han måske ville, så vi har besluttet at kaste gormeh sabzi ned i vores svælg i dag. Jeg laver en stor portion, så hvis Cato - imod forventning - kommer i morgen, ja, så kan jeg bare hive resten ud af fryseren. Lækkert nok. Men som sagt kommer han næppe. Hvis han ikke kommer i aften, kommer han ikke. Derfor hygger vi bare selv. Tror det er filmaften i dag! Det er så hyggeligt med en god film. Vi skal som nok finde noget godt. Vi har jo masser af film. Det kunne være awesome. Men nu skal vi lige have maden færdig, den er færdig omkring 19:30-20:00, så det er sen aftensmad i dag. Haha. Sådan er det, når man ikke bare kan få røven ned og handle. Vi havde alle ingredienser hjemme, så René foreslog, at jeg satte det over inden vi gik ned og handlede. Men jeg tør sgu ikke at lade komfuret stå tændt så længe, når jeg ikke er hjemme.

Så har jeg fået en porcelænskrukke til kartofler, og en til løg - så holder de sig bedre. Supersmart. Bare ikke sådan helt, da vi skulle slæbe dem hjem i går. Vi havde en pose hver, og jeg er så klumpet, jeg falder konstant, så jeg brugte al min opmærksomhed på at gå forsigtigt. Til sidst tog René begge poser, og hvor var det dog skønt at komme hjem! Home sweet home! Men nu står de lige så fint ude i køkkenet, uden noget i. Det skal nok komme.

Så kom Anders forbi i dag, med en computer der skulle laves. Han havde sin kæreste og sin søn med. Jeg havde fået det at vide, men det kom seriøst bag på mig, og jeg kunne ikke overskue det, så jeg satte mig bare ind i "mit" værelse mens de snakkede. De gik forholdsvis hurtigt igen. Jeg dur bare ikke til uventede gæster. Jeg vil have det at vide dagen før.

Damn, jeg er træt! Ingen lur i dag, og jeg stod tidligt op - før 7. Kunne ikke sove mere for smerte. Er det ikke bare for irriterende? Psh... Åndssvage ryg, Måske de dér håndkøbsmedicin virker, Jeg kunne godt tænke mig det, det siger sig selv. Men jeg skal ikke tidligt i seng, for så er det jeg vågner før fanden får sko på, og jeg vil gerne sove i hvert fald til klokken 8.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar