Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 3. november 2011

Øhm... Well... Okay, ingen titel

Jeg sidder her. Torsdag "morgen". Glor på skærmen. Sidder og tænker over noget tragisk. Renés ven, Cato, kommer til Danmark i morgen. Det gør han, fordi han skal besøge sin kræftramte ven, Troels. Han er på sidste stadie i sit liv, og hans barn er 5 år. Han er 39 år, og har fået at vide, at han ikke fylder 40. Så nu tager Cato fra Norge til Danmark for at besøge ham. Cato kommer her bagefter. Enten for at snakke om det, der er sket, eller for at have et sted at sove. Vi har sagt ja, for uanset hvad, er Cato velkommen her.

Men jeg sidder næsten og græder ved tanken om, at Troels ikke bliver 40 år. Jeg har aldrig mødt Troels, og jeg kender kun til hans eksistens fordi Cato altid har villet have René med derhen, og René har sagt nej, fordi han ikke længere hang ud med Troels. Men... Det er så forfærdeligt, når nogen dør. Så jeg sidder og hænger fordi Troels skal dø.

Og så skal jeg på apo og hente min medicin. Jeg vil spørge dem ud om smertestillende geleer for at høre, hvilken en, der er bedst på daglig basis. Jeg tror nemlig ikke at det er Voltaren. Men måske man kan veksle imellem dem? Jeg vil spørge på apo. Jeg skal også have købt en pose med frosne ærter, til kuldebehandling, når det er det, der skal til.

Og jeg stopper med Todolac om en måneds tid. I aften tager jeg den ikke. Det kan være, at jeg bør lave en udtrapningsplan med at jeg de første 2 uger tager to hver anden dag, de næste 2 uger tager en hver dag, og jeg ved uge 5 tager hver anden, for derefter at stoppe. Så er det en 6 ugers udtrapningsplan. Sikkert ikke nødvendigt med så lang tid, når nu det er gigtmedicin, men jeg er superbange for kramper. Jeg synes at jeg har haft min del - jeg behøver ikke flere.

Men jeg er dødtræt. Hvis vi skal både på apo og i Kvickly, må det blive i aften med Kvickly. Jeg magter ikke den tur igen. Men lige nu venter vi på, at Renés piller virker, så vi kan komme ud af døren og ned på apo.

Så derfor må jeg rende nu. Tjek min anmeldelse af "Manic Panic", lavet af Leila K, på denne adresse:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar