Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 22. marts 2012

At snige sig ud af lejligheden

Nu er det vist på tide at skrive et indlæg herinde. Det er længe, længe siden det sidste, og det går jo ikke. Jeg skal i BR (legetøjsbutikken) i dag, for at købe en gave til Renés nevø. I går havde vi 20 kroner at leve for, til resten af måneden - men så lå der en check  på 1.400 i postkassen - vi havde betalt for meget i vand og varme. Det kunne jo ikke komme på et bedre tidspunkt. Men det er i form af en check, så vi skal i banken og sætte pengene ind. På lørdag skal jeg ind til Mark og Anja, og der får jeg 500 kroner af min farmor. Det har hun i hvert fald sagt.

Jeg tror, at René og jeg  har fundet en indkøbsplan. Hvis Katja kan hjælpe os 1 gang om ugen med sodavand (det bliver jo selvfølgelig regnet ud vor mange vil skal have i forhold til, hvornår hun kan næste gang), og så bestiller vi resten hos Superbest. De har jo konserves og alt det pis. Så er René fri for at bekymre sig for, at jeg går ned og handler alene. For det bliver jo på længere tid sådan, at han ikke kan hjælpe til med at handle. Det må være et helvede at have så mange smerter. Jeg har ikke smerter i nærheden af hans niveau  som ham, og jeg græder, når det er rigtig slemt. Man må sige, at han er hardcore.

Nu skal vi skal ned og aflevere flasker i Kvickly og så smutter jeg i slikken og og ringer og spørger, hvad han vil have. Han sover lige nu, så jeg smutter lige så stille - og kommer hjem til en megastor skideballe. Haha. Jeg overlever nok.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar