Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 7. marts 2012

Tak for i aften ( klokken 11:30)

Min pakke kom i dag! Yay! Jeg havde håbede så inderligt at den ville komme i dag - og så var det lige præcis hvad den gjorde!

Jeg tror at min krop er i bedring.Vi gik en tur i går aftes, og jeg hældte ikke lige så meget til højre, som jeg ellers har gjort. Jeg kan også gå rundt herhjemme uden at støde ind i væggene. Min mor mener at det er en blodprop, René mener at det er en psykose. Hvem der har ret, ved jeg ikke. Jeg ved godt, at den er lidt gal for tiden, men jeg føler ikke at netop den dér er psykotisk. Ellers... ikke noget.

Jeg stod meget tidligt op, og jeg rammer konstant de forkerte taster - og jeg glemmer ord. Både dem jeg udelader samt dem jeg glemmer eller har glemt hvordan staves. Jeg var engang så god til at stave. Nu er jeg elendig. Men min neurolog sagde, at det er en almindelig bivirkning ved topiratore, som jeg begyndte på for 1½ måned siden.

Jeg har meget, meget ondt i venstre tinding lige nu. Jeg er fuldstændig færdig. Måske jeg skulle spise lidt mad. Mmm... Hjemmelavet æggesalat smager så skønt.Jeg drikker ½ litter Coca Cola, fordi jeg ser det som slik, men ikke havde lyst til den alligevel i går. Men det har jeg så nu. Jeg har drukket halvdelen, og jeg har allerede fået kvalme. Jeg vil have min ananassodavand tilbage. Jeg elsker min Sodastream. Den er genial! René drikker sport, men jeg foretrækker ananas. Mums.

Jeg skal betale 990 kroner tilbage i Skat. Øv. René har fået 350 kroner tilbage. Vi har overvejet at bruge hans penge på at betale lidt af min gæld af, men fordi han får pengene udbetalt sidst på måneden, har jeg bestemt at vi lader min gæld gå videre til  næste år, og så bruger Renés penge til at leve for.

Jeg er træt af uforstående mennesker. Jeg kaster bare en erklæring ud, for det er sgu for dårligt at folk er så snævertsynet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar