Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 27. marts 2012

Ting jeg har spenderet penge på

Her i... Hmm... Det har jeg glemt, men vi var i Tiger. Jeg købte 3 par sokker og 6 stearinlys. Hvem har 10 kroner for 3 lys? 10 kroner for 2 lys eller 4 lys. Nu var jeg nødt til at købe den dér bordeaux farve. Men lysene er lilla og limegrønne - vores yndlingsfarver. Jeg elsker limegrøn. Det er en smuk farve.

De grønne ser gul ud, det kan jeg godt se, men de er altså limegrønne. Ting, der bliver taget billeder af under lysstofrør bliver altid lidt misfarvede. Jeg har nogle vildt dyre Piet Hein lysestager - og de skal bruges! Nå! Jeg håber at vi kan få en hyggeaften med stearinlys, selvom det nok mere er en vinterting - så måske gemmer jeg dem til vinter.

Det første par, det med stjernerne, er med bambus. Det midterste par er et kattehoved, og det sidste par er sorte med guld hæl og tå, og der er guldprikker på. Jeg faldt sgu for dem, jeg er ellers ikke så meget til guld. Men jeg syntes at var søde.

I dag var vi nede og bytte vores Sodastreampatron, og vi øje på nogle fede skåle, der kan erstatte vores mangel på en Rösti Magrethe skål, som jeg ødelagde. De er sådan... Mildt trekantede, og så er de sorte på ydersiden og lilla på indersiden. De havde dem også i hvide og limegrønne, men jeg ville ikke have hvide, og der var ikke flere limegrønne. Så vi købte 2 kasser med 2 skåle i hver, til 100 kroner pr. pakke - Herstal.
De er faktisk rigtig fede. Jeg er sikker på, at jeg bliver glad for dem. Nu har vi så 2 af de store skåle og 2 af de små.

Jeg kunne bare dø for en lur, men klokken er 19:16, jeg kan ikke gå i seng nu. Heller ikke selvom René skal op 7:30. Men det kan da godt være, at jeg skal lukke ned for  det hele og lægge mig hen til ham og få sovet ud. Jeg har heller ikke fået en lur eller noget, i betragtning af, hvor træt jeg egentlig har været hele dagen. Ja, sgu. Jeg går i seng. Så kan resten af opvasken rende mig. I hvert fald til i morgen.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar