Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 13. marts 2012

Brevet til Flemming

Det er ikke helt uden problemer at være på trådløst netværk via sin mobiltelefon. Hold da op en proces, jeg lige har skullet igennem! Men ok - jeg skulle lige installere et program på computeren (eller telefonen?) først. Så nu er klokken altså 6:40, og jeg er træææt. Jeg trænger til søvn. Men jeg kan da se, at det er ved at være lyst uden for. Ej, helt ærligt... Hvordan kan man være så træt med så meget søvn? Gik jeg ikke i seng klokken 23 i går? Screw that. Jeg hopper i kanen!

Godt! Så er jeg oppe igen. Klokken 10:40 vågnede jeg, René vækkede mig; vi havde sovet for længe. Så han kommer ikke afsted i dag. Det er lidt (ret meget) dårligt, men altså... Nu er det sket. Fordi vi flyttede rundt i går, er han ret smadret, så han er ikke en skid værd alligevel. Godt nok var mig, der slæbte det meste, men René rykkede skabene og trak kabler. Det var en hård nyser. Men vi klarede det i fællesskab.

Jeg troede at jeg var blevet syg igen i går, fordi jeg hørte en kradsen. Men lyden forsvandt ret hurtigt, og så var der ikke mere. Jeg synes at jeg kan høre naboen vælte rundt på trappen. Jeg går ned og tømmer postkassen, så kan jeg hjælpe ham, hvis det er nødvendigt.

Nå, det var ikke naboen. Nu vil jeg gå ind og skrive det der brev til Flemming, og så vil jeg rydde op og vaske op, og i aften står den på vask - der er alt for mange derovre nu. Meeeen.... For pokker hvor har jeg ondt! Det bliver en let rengøring. Men jeg bliver nødt til at få skrevet det brev til Flemming.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar