Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 29. marts 2012

Kender I det, når der kun er 5 blade tilbage  på toiletrullen, ingen har sat en ny, og man har gjort både det ene og det andet,og alle andre sover, så man kan  ikke råbe på hjælp, men må vælge hvilken "side" man skal vælge at tørre mens man skaffer mere toiletpapir? Det har jeg lige gjort. Jeg havde faktisk nok til begge dele, i de 5 blade. Godt gået, ik'?

 Hvis det tager... 3 timer at bage boller... 20 minutter til forberedelsen, 30 minutter til hævning,  30 minutter til formning, 30 minutter til hævning, samt ca. 15 minutter i ovnen... Det giver i alt lidt over 2 timer. Nu er klokken 2:40. Hvad tid skal jeg sætte de boller i ovnen for at de er klar til René skal op 7:30? Han spiser vel morgenmad omkring klokken 7:45, så de skal ud af ovnen 7:40. Det betyder, at jeg skal starte omkring 5:30... Gør det ikke? Åh, jeg er en idiot til at regne.

Jeg har simpelthen så mange kløende knopper i hovedbunden. Jeg er overbevist om, at de kommer fra TRESemmé, men jeg kan jo ikke bevise det. Nu prøver jeg Pantene, og hjælper den ikke, må jeg finde en parfumefri shampoo. Heldigvis ligger der en Kvickly lige hernede, som jo kører med Änglemark, som er økologisk og parfumefri. Det vil jeg prøve, hvis dette shampooskift ikke virker.

Hvad dag er det egentlig i dag? Torsdag? Katja sagde, at hun kunne snakke fredag.  Det bliver hyggeligt. Indtil videre har vi en aftale om, at hun den 7. april hjælper os med indkøb af sodavand. Det bliver hårdt i påsken, men hvis hun kan hjælpe os den 7., har vi rigeligt til resten af påsken.

Svigerfar har fået feber. Han blev jo hofteopereret i forgårs. Det er godt nok noget øv. Jeg er meget bekymret for ham. Det må jeg sige. Jeg har svært ved at se det positive i feber efter en operation. Også selvom hele familien siger at jeg ikke skal være bekymret.

I dag skal jeg til ørelægen. Skal være der 12:30. Jeg har ikke helt problemet så meget længere. Det er ved at stilne lidt af, synes jeg. Det med balancegangen. Men det kunne være meget rart lige at få tjekket ørerne alligevel. Jeg synes at der er unormalt meget ørevoks. Og så tror jeg faktisk, at jeg er ved at skabe propper i begge ører, fordi jeg stikker vatpindene så langt ind. Men jeg har købt babyvatpinde,  jeg håber lidt, at jeg så ikke kommer heeelt ind i øret.

René og jeg så "Step Brothers" i går. Jeg elsker den film. Men jeg elsker NÆSTEN alt hvad Will Ferrell laver. Han er bare så komisk, bare det at se på ham får mig til at grine, fordi man ved, at noget morsomt vil komme. Haha.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar