Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 31. marts 2012

Fuldkornspizza og hjerne i blød

Jeg er ved at lave en fuldkornspizza. Det er 2. gang. Første gang gad jeg ikke at smage den. Men nu er det lidt eneste mulighed for aftensmad, og dejens holdbarhed tikker. Men nu har jeg selv lavet tomatsaucen, der skal på, puttet skinke i strimler på, og derefter en mozzarellakugle skåret i tynde skiver og så ind i ovnen. Jeg havde ikke andet mozzarellaost end det dér, og det er jo også  fint nok.. I guess. Det bliver det nødt til at være.

Jeg har faktisk mistet lysten til at blogge på min anden blog, den på blog.dk, jeg ved ikke hvorfor, men den siger mig bare ikke ret meget længere. Jeg kan godt lide at kommentere, men at skrive indlæg... Det er egentlig synd. Men sådan er det vel. Man mister gnisten. Den kommer sikkert tilbage.

René og jeg har set en film mens vi spiste, glemt hvad den hedder, men god var den. Vi har lånt den af en kammerat. Den hedder et eller andet med "Buck Larson". Kærligheds-komedie - så selvfølgelig græd jeg i slutningen. Jeg kan ikke lade være. Jeg græder altid, når nogen får hinanden i enden (hehe).

Jeg nyder en kold cola, men jeg ved, at så snart den begynder at blive varm, smider jeg den i køleskabet og laver mig en Champagnesus-sodavand på Sodastreameren. Champagnesus er en Fun saftevand, og den er guddommelig. I hvert fald som sodavand.

Vi burde gå ned i Kiwi, men jeg magter det simpelthen ikke, og René skal ikke gå derned alene, når han er så rapkæftet, og det er der, mange af bandemedlemmerne hænger ud. Der er nødt til at være en, der kan holde ham i skak - og det er mig. Når jeg så ikke er med, kan han risikere at blive tævet, stukket ned eller skudt.

Vi skal i Kvickly i morgen, så kan vi gå i Kiwi på mandag. Der kommer Britta samtidig med, at jeg skal på neu.amb. på Roskilde hospital og snakke med min neurolog. Jeg er meget nervøs, for de tog ikke alle de prøver, et EEG indebærer. Jeg er bange for, at de ar vurderet undervejs, at der ikke var brug for flere prøver, fordi dem, der blev taget, ikke viste noget. Jeg skal have snakket med René om, hvilke ting, han gerne vil have svar på, når nu han ikke skal med. Jeg skal også selv skrive ned hvad jeg gerne vil vide. Det er ret vigtigt. Måske skulle vi begynde allerede nu. Så kan vi lægge hjernerne i blød til i morgen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar