Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 26. marts 2012

Top 3 of the day

- Glæder mig til græske jordbær
- Britta kommer
- Skal ordne køkkenet

Jordbærene smagte godt - men var temmelig tydeligt sprøjtet med noget, de ikke burde være sprøjtet med. Jeg spiste dem alligevel. De spanske er nu bedst. Køkkenet blev ordnet, og der er superpænt derude nu. Britta kommer inden for det næste kvarters tid. Men jeg har fået det forkerte ben ud af sengen og har en skidedårlig dag. Jeg ved godt, at det kommer til at gå ud over René. Jeg siger det lige til ham.

René tror ikke på, at jeg har været symptomfri i den uge, jeg selv mener, men han indrømmer, at han kan tage fejl. Det er positivt. Men altså... Ej. Jeg kan slet ikke overskue de dér store spekulationer lige nu.  Jeg vælger at tænke på, at Britta snart kommer, og jeg ligner en afdanket luder.

----

Nå. Britta har været her, og jeg har så meget mavesyre, at jeg er ved at kaste op. Det er seriøst klamt. Men jeg har drukket sodavand i dag, uden at spise noget, så det måtte jo komme. Jeg er ved at lave æggesalat, så jeg kan få noget at spise. Men æggesalat er også yndlings-pålægget!

Det var hyggeligt med Britta. Vi snakkede om alt muligt. Hun tror ikke at René kan klare et flexjob, at han skal have pension. Men skal i praktik, og de er nødt til at finde et sted til ham, så kommunen kan vurdere om han er egnet til flexjob.

Jeg ved ikke, om jeg har fået fortalt jer det, men den 2.april skal jeg på neurologisk ambulatorium. Den 3. april kommer der en og snakker hjælp til rengøring. Den 4. kommer der en der skal snakke om hjælp til bleer (ala Tena)  og den 5. april har René fødselsdag. Det er en del, ikke sandt? Hehe. Og så mig, som bare hader at have så travlt.

Jeg er så stolt af mig selv, fordi jeg har købt økologiske æg. Jeg plejer aldrig at købe økologisk. Det er fup det hele. Men jeg stod nede i Kiwi i går og skulle vælge æg, og så tog jeg de økologiske! Det er vist aldrig sket for mig før. Ikke med vilje, i hvert fald.  Haha. Jo! Engang købte jeg økologiske gulerødder, fordi Britta skulle komme - hun er veganer.

Mit medie bibliotek skulle være i orden nu. René fiksede det. Hvor er det dejligt med en computer-mand! Han snakker om at bygge kabinetter selv, og lave computere fra bunden af. Han har gjort det før, så det ved vi godt, at han kan. Han vil forsøge sig med vandafkøling frem for de dér larmende faner.

Nu har jeg fået et par madder, og nu har jeg ikke kvalme længere. Det går altså ikke, det dér med kun at spise aftensmad. Jeg er altså bare ikke sulten i løbet af en dag. De dage, hvor jeg spiser frokost, har jeg stort set ikke plads til aftensmaden. Suk.

Overvejer at gå i seng, men jeg skal nå så meget inden klokken bliver 17, at det vil være til grin at gå i seng nu. Så jeg sidder bare her og gaber og har en møgdag. En af de virkelig slemme. Det kunne godt være, at jeg skulle snuppe den lur alligevel.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar