Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 6. marts 2012

Oh, my goodness!!!

Sør'me om jeg ikke fik kramper i morges. Jeg løj. Da jeg faldt første gang, røg stolen ad helvedes til, og faldt direkte på numsen. Så fik jeg kravlet mig hen til stolen, og rejste mig op. Så satte jeg mig ned og ville drikke et glas sodavand. Og så tabte jeg glasset. Så gik jeg ind til René, som sov, og sagde at anfaldet kom som lyn fra en klar himmel. Da jeg havde siddet i 20 minutters tid, gik jeg ind og ryddede op - René er til træning.

Jeg har det som om om jeg har noget rundt om hovedet. Et håndklæde, måske. Men der er kun headsettet og elastikken - det fylder sgu ikke hele hovedet. Måske jeg skulle ringe til min mor. Eller René. Jeg er lidt bange for at få et epileptisk anfald. Jeg går ind og sover, og færdiggør denne blog senere.

Wauw... Jeg har sove i 6 timer! Jeg må have været godt træt. Jeg har ikke engang hørt René komme hjem. Jeg har totalt uglet hår og ligner jeg ved fandeme ikke hvad... Jeg havde lidt kramper  på toilettet, men ikke noget særligt. De var i hvert fald væk, da jegvar ude og smide bleen ud. Ja! Jeg brugte køkkenskraldespanden, fordi den alligevel skal ud i dag, og min toiletspand er fuld! Så klam er jeg!

En af favoritterne
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar