Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 25. marts 2012

Lagkage og frisk luft!

Det lykkes mig aldrig at snige mig ud... Haha... det er også kedeligt at handle uden René alligevel.

Jeg har ikke noget særligt på hjertet i dag. Jeg har ikke foretaget mig en skid. Jeg var syg i går, det var lidt ærgerligt, fordi jeg skulle have været hos min bror, men sør'me om jeg ikke er rask i dag! Ih, altså...  Det var ikke engang faker-syg. Jeg ville virkelig gerne have været med. Nå. så må jeg med næste gang! Renés søster kom forbi med lagkage og boller, fordi René havde glemt at ringe og spørge hvad tid fødselsdagen var. Så han ringede klokken 13 efter jeg havde gentaget "har du ringet til din søster" adskillige gange" - og hvad tid startede fødselsdagen? Klokken 13. Flot, René... Men så kom Camilla så forbi med lidt lagkage og nogle boller - enormt sødt at hende.

Her om lidt skal vi ned og handle - det bliver dejligt at komme ud og få noget frisk luft - tror bare, at det er lidt for "frisk" til mig, og jeg er ikke helt sikker på, at jeg kan klare det, temperaturmæssigt. Men sådan er det jo af og til.

Vi skal have fat i Katja og Holst. Ja, og Anja og Thor. Det er fordi når man er i et parforhold, så ser man kun par. Come on, altså. Det er sgu da for meget, altså. Men dem skal vi altså have fat i.

Anyways - jeg er smuttet. Jeg skal i Kiwi her i Køge. Den bedste dagligvarer butik, jeg har været i længe.  Der er altid pænt ryddet op, varerne står pænt, de ansatte er søde og venlige... Alt er bare indbydende. Jeg stemmer for, at Kiwi i Køge er den bedste butik i Køge. Og så stemmer jeg på, at Kvickly i Køge er den værste butik, jeg har set længe!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar