Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 5. marts 2012

Stiv græker

Øhm...undersøgelsen indebar ikke det, det der stod i papirerne. Jeg fik stroboskoplyset, men ikke mere. Det bekymrer mig. For så er der nok ikke noget galt. Øv. Jeg blev ret dårlig under undersøgelsen, og jeg måtte holde min mors hånd for ikke at vælte ind i borde og stole og mennesker.

Jeg burde faktisk sove. Men... Jeg har så mange ting, jeg skal ordne. Eller... Det virkede som mange ting, indtil jeg indså, at jeg bare skal vaske op  og i bad.  Jeg burde også rydde lidt op herinde. Og så gå i seng bagefter. Jeg trænger virkelig til en lur.

Jeg har givet Renés sagsbehandler tilladelse til at søge om rengøringshjælp og hjælp til indkøb. De mener at det vil lette mine byrder, og René derfor vil få det bedre. Måske. Men jeg har givet tilladelse til det i dag. Med underskrift og det hele.

Jeg skal have lavet en aftale med min læge. Men alle ledige tider er booket. Sekretæren sagde til mig, at jeg skal ringe til lægen mellem 8-9 i morgen og se, om jeg ikke kan blive presset ind. Det er jo det der med blodpropperne. Damn. Jeg må lave en liste, hvor jeg skriver alt ned, som han har bedt mig fortælle. Det må jeg hellere gøre nu, for jeg staver som en stiv græker.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar