Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 2. november 2010

Bryllupsdag!

Jeg havde en genial bryllupsdag! Billedet her er fra i går. Jeg kan ikke få René med, fordi han ikke vil vises på nettet, men vi havde det rigtig rart. Spiste god mad og hyggede! Det var virkelig rart!

I dag er det jo så tirsdag, og både Kurt og MOR kommer i dag... Jeg håber at Kurt går tidligt, og at MOR kommer sent, og at Kurt ikke bliver hængende fordi MOR er her... Vi skulle jo gerne ned og købe ind...

Vi så "Cop Out" - en ganske fed film, faktisk. Jeg synes den var sjov. Hehe. Jeg er glad for, at jeg havde sådan en cool dag! Det var selvfølgelig lidt trist til at starte med, tidligt op, René til genoptræning, og jeg skulle jo til røntgen, hvor vi så måtte vente i 1½ time på at kunne komme hjem... Øv! Men hjem kom vi da. Og så skulle jeg ned og handle. Jeg lod René blive hjemme, fordi han havde ret ondt. Derfor var jeg på apoteket og derefter i Brugsen - og så hjem og hygge igennem! Yay! Vi spiste for mange sandwichs til aftensmad, så vi måtte tage en lur. Haha. Men kun 2 timer. Så vi vi fik rigtig hygget os.

Jeg glæder mig sådan til i morgen, når jeg skal ind hos KBJ. Tror at det bliver hyggeligt! Det er det som regel hos KBJ.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar