Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 29. juli 2013

Det er en farlig leg (siger tænderne)

Dagen har været... Hmm... Kedelig, tror jeg. Jeg har sovet en del, grædt lidt over pillerne, forsøgt at undgå at spise, og så har jeg glemt at lave aftensmad, så René har heller ikke fået noget. Men altså... Jeg har spist 4 (FIRE!!!) madder i dag, for at stille et godt eksempel op, men jeg var ikke sulten.Så faktisk har jeg presset 4 madder ned i dag, selvom jeg ikke var sulten. Det er fandeme også meget, altså.

Jeg er er dog havnet i en ny problematisk. Eller er det en god ting? Jeg er ikke helt sikker. Sun Lollyer kan muligvis være med til at fjerne den grimme smag - men jeg er afhængig af dem. Og de 5 pakker, vi købte forleden er væk! - og i dag er der købt 5 nye!!!

SHOOT!

Hvis bare jeg kunne sige til René "Du behøver ikke at købe Sun Lolly" når han er alene nede og købe ind, eller selv blive fristet ud over alle grænser og købe dem. Hvis jeg havde været alene dernede, havde jeg købt dobbelt op - 10 pakker. 2 af hver. Jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre! Det er et seriøst problem for mig. Folk reagerer ikke på det, men i går spiste jeg 30. På én dag. Det er 3 pakker. Det er sygeligt. Swipper er dem med 3 i hver, som der er 4 af i en pakke - 12 små is, som ikke har den dejligste smag, men jeg er ligeglad, for det er frys selv is. Jeg kan ikke styre det!!! Sun Lolly er yndlingsisene. Sodavands- og limonadeis har altid været min yndlingsis. Glem alt om soft ice med krymmel og gammeldags vaffelis med 35 kugler, flødeskum og syltetøj - jeg bytter for en Kæmpelæske. Eller en Twister. Mmm... Men jeg bliver nødt til at komme ud af mit frys selv is helvede. Huller i tænderne, syreskader, uheldig mave, ingen penge, mangel på plads i fryseren... 

Jeg tror at jeg bliver nødt til at spise en til. Jeg kan ikke se andre valgmuligheder. Nå. Der var en anden valgmulighed. At spise to. DAMMIT!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar