Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 18. juli 2013

Is for en 20'er

Vi havde Anna på besøg her til aften. Hun snakkede om at hun har arbejdet i Tivoli som rengøringsassistent. Vi snakkede lidt om Tivoli.

Sidste gang, jeg var i Tivoli, var dagen efter min farfars død. Min dengang veninde og jeg havde planlagt det i lang tid, og der skulle ikke ske noget den dag. Jeg vidste ikke, hvad der foregik, andet at han var død, og at jeg havde været vågen hele natten. Men jeg valgte at tage i Tivoli med Maria alligevel. Det var ikke så spændende som det kunne have været. Jeg tænker over det. Det ville ikke have været anderledes hvis min farfar ikke var død aftenen forinden. Tivoli var bare ikke det samme længere. Magien var ødelagt. Tivoli er mest for børn. Også for voksne. Men jeg tror, at jeg voksede fra det, da jeg var 18-19 år, og havde min sidste tur på Bakken. Det var ikke så hyggeligt som planlagt. Tivoli var i 2004. 24 år. Magien var bare væk. Måske er den ikke ved de specielle højtider som f.eks. jul - men der har jeg ikke været derinde.

Jeg gider det ikke længere. Jeg gider faktisk overhovedet slet ikke at snakke om det. Så dette indlæg slutter her. Jeg ville bare nedskrive, at jeg havde hånet min farfars død ved at feste i Tivoli.

Man kan i øvrigt købt 2 kg runde isterninger i Fakta for en 20'er.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar