Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 17. juli 2013

Kan du ikke færdselsreglerne?

Mine fødder er ødelagte. Men klipklapperne holdt. De blev løsere og løsere, men jeg klarede det da. Det kan være, at de gav sig lidt, eller det kan være, at de pressede vandet lidt ud af fødderne.

Men det var rart at komme op hos KBJ og få snakket om tingene - og lidt småpsykoser er helt ok. Der skal ikke ændres i medicinen. Pyha. KBJ sagde at han meget, meget gerne vil have mig helt ud af Abilify, og jeg satser på, at det sker. Jeg nægter at dø pga. Abilify! Grrr... Og så er jeg pissed fordi alle dem, som er i pissegod form og ser lækre og veltrænede ud, griner ad mig når jeg går forbi et fitnesscenter. De skulle prøve det selv. Tænk hvis der stod en masse tykke mennesker i en ring omkring dem og grinte af dem? Not so great, hm?

På vejen hjem skete der noget lidt komisk. 2 meter fra en fodgængerovergang løb en mand over gaden. Så siger René, så igen kan undgå at høre det: "Det er utroligt at man ikke kan finde ud af at bruge fodgængerovergangen". Manden vender sig om og siger til René: "Er du politibetjent?" og René svarer "Nej, jeg har bare det der hedder pli". Manden siger "Du er vist ikke vant til at færdes i trafikken" og jeg tænkte "Det må da være dig, der ikke er vant til at færdes i trafikken, siden du ikke kan færdselsreglerne". Hehe. Vi grinte af det hele vejen hjem. I hvert fald indtil Kurt ringede.

Han har vist fundet en ny grund til, at han ikke kan betale de penge, han skylder os. Jeg forstår ikke, hvorfor han ikke bare kommer frem og siger "Hey! Jeg har ikke pengene. Kan vi lave en afdragsordning?" I tænker måske "Hvor latterligt". Mhm, ja, men vi taler om 6.000 kroner - penge, vi virkelig står og mangler. Det kunne være rart, hvis han bare kom med de skide penge! Men han har vist aftalt med René, at han bare kommer, når han har tid til det, og så kan vi få vores penge, sådan lidt her og dér. Jeg så gerne et samlet beløb, men det andet er vel også OK - bestemt bedre end ingenting.

Nu er klokken kvart over tolv, og det er vist på tide at komme i seng. Jeg glæder mig rigtig meget til i morgen, når jeg skal i bad! Mit lækre hår skal nemlig sættes igen! Yes! So off to bed I go!

2 kommentarer:

  1. Jeg bliver også virkelig irriteret over folk og færdselsregler. Cyklister der cykler i fodgængerfeltet, cyklister der cykler på fortovet og værst af alt: Folk, der står af bussen og i stedet for at gå direkte IND på fortovet, begynder at bevæge sig skråt over cykelstien, så man skal vente en evighed på at de får nosset sig væk. René er sej!

    SvarSlet
  2. Haha. Det synes han også selv. Jeg viste ham din kommentar, og han så på mig og sagde "selvfølgelig. Hvad ellers?" - det er også typisk René. Han er sgu dejlig. Haha Men han råber altid efter cyklister i fodgængerfelterne. "Nu skal da nok flytte mig, så du kan komme forbi", det siger han også til folk, der cykler på fortovet når cykelstien er helt fri.

    Vi boede på et tidspunkt et sted, hvor der lå et fortov lige uden foran vores forhave, så kom der et lille stykke græs, og så en cykelsti. En dag kom formanden for bestyrelsen cyklende på fortovet lige ud foran os. René sagde "Du ved godt, at det her er et fortov, ikke?" Ved du hvad han svarede? Ej, jamen, ved du hvad idioten svarede?! "Jamen, jeg kører jo ikke så stærkt" - bestyrelsesformanden. Psh.

    SvarSlet