Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 30. juli 2013

Godt eller dårligt - der er aldrig noget imellem

Jeg er ikke tilfreds. Men næsten. Jeg har fået nye kompressionsbind på i dag, og det lader til, at det det holder, hvilket er GODT. Men nu er der jo sådan en "ekstra" tyk skal omkring mine i forvejen hævede fødder. Og det er DÅRLIGT. For så kan jeg ikke have mine specialdesignede klipklappere på. Og når jeg ikke kan det... kan jeg ikke komme ud!!! Spærret inde i lejligheden igen. Christ!

Men bindene er ved at krybe OP (???) på fødderne, og ikke NED (!!!) på læggene, som de ellers plejer? Det er helt fucked, jeg fatter røv, og jeg forstår bare ikke hvad fanden der sker! Åndssvage bind :/ Jeg er irriteret over det her. Men hende, der lagde det på i dag, var mægtig flink, og hun ringer lige i morgen og hører hvordan det går.

Jeg har kastet mig hovedkulds ud i at renovere min selvbiografi. Gøre den mere menneskelig, få den til at handle mere om MIG og ikke fakta om sygdommen. Det er jeg faktisk gået i gang med at gøre, her til morgen, og jeg er tilfreds med det, jeg har skrevet indtil nu. Der bliver nok rettet lidt i det, så det kommer til at passe bedre sammen, men god tror jeg, at den bliver. Er du frisk, Tilde, når den er færdig?

Jeg tror altså, at jeg bliver nødt til at gå i seng nu, jeg sidder og falder hen imens jeg skriver... Jeg synes ikke at det fungerer optimalt. René er alligevel også faldet i søvn.

2 kommentarer:

  1. Det lyder godt! Så tror jeg mere på, at den ender med at være rigtig cool, og måske kan jeg blive så tilfreds at jeg prøver lykken :) Nu må vi se - men med din kritik, er jeg sikker på et godt resultat!

    SvarSlet