Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 26. juli 2013

Krøllerne er slidt ud for en stund, men farven?

Jeg har lyst til at gå i bad og få taget et billede af mine krøller, for jeg faldt lige over et billede, som blev taget inden jeg flyttede til Køge. Det ser enormt krøllet ud, og jeg tænker bare... Hvordan ser det mon ud nu, hvor det er så meget kortere? Jeg vil se det! I morgen går jeg i bad, når servicemedarbejderen har været her og støvsuget badeværelset, så får mit hår lige lov til at tørre - og så satser jeg på, at jeg kan få René til at tage nogle snapshots af håret. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg går ekstremt meget op i mit hår. Jeg synes at det ser fedtet ud allerede dagen efter det er blevet vasket, selvom alle uden undtagelse siger at det ikke er fedtet. Jeg er ved at dø af skam når folk nævner mine grå hår. Det er jo ikke fordi jeg ikke har set, at de er der. Jeg VED at de er der. Hvorfor skal folk nævne det? Hvorfor skal de altid påpege, at jeg har dem? Det er utroligt så ondskabsfulde mennesker kan være! Hmpf! Men dette er billede af det lange hår før jeg flyttede til Køge:
Her til aften har jeg haft håret sat op, så jeg tror faktisk ikke, at der er flere krøller i det. Jeg ved det ikke. Jeg får lige René til at tage et billede af det.
Nej. Der er ikke særlig mange krøller tilbage i håret. Men det er da pudsigt at det har en mørkere farve. Jeg ved godt, at lyset er anderledes, men anderledes? Det er da godt nok vildt! Jeg er er altså bare imponeret over HVOR stor indflydelse lyset har. Så stor forskel er der sgu nemlig heller ikke på styrken.

Nå. men klokken er sgu snart 3 om natten. Det er lidt sent at være oppe, ikke? Haha... kommer altid for sent i seng. Lige nu er jeg bare slet ikke træt, altså, jeg kunne faktisk godt bruge det skide bad - men det er bedre i morgen, når vinduerne kan stå åbne. Lige nu har vi jo kun affugteren. Selvom den kan affugte op til 100m2, er den jo LANGT fra effektiv nok til at kunne klare et helt bad alene, og jeg er ikke vild med at have den stående tændt hele natten, så jeg ikke kan holde øje med den. Den har nogle år på bagen, efterhånden.

Katja har spurgt mig om jeg ved om René vil låne hende det boxset med "Criminal Minds", som han fik af mig i bryllupsgave sidste år. Han vil ikke låne sine bryllupsgaver ud, fordi han har fået dem af mig, og hvis de går i stykker og bliver erstattet, er det alligevel ikke det samme. Aww... Lidt pjattet. Men aww... Jeg spurgte ham, hvad jeg skulle svare Katja, og han sagde, at han ville sige det til hende selv. De er jo også venner. Hun er ikke kun min. Ja, og han er ikke kun min. De har også hinanden. Hehe.

Det minder mig - hvorfor aner jeg simpelthen ikke - om en stor, hvid bamse, jeg havde engang. Jeg fik den af min far. Man kunne samle klistermærker for hver gang man tankede hos Shell, og eftersom den vognmand, han arbejdede for, havde kort til Shell, brugte min far - Shell. Og han fik en rigtig stor, hvis bamse, med en rød sløjfe om halsen. En teddybjørn. Jeg var så glad for den, at den skulle hedde det allerfedeste navn i verden: Thomas. Og det stoppede da ikke der. For min Thomas hed ikke Thomas. Min store, dejlige, hvide bamse med den røde sløjfe hed Thomas Helmig.  Jeg havde også en plys-delfin, helt hvid og rigtig blød - de var altid samme sted.

Det var lidt ærgerligt, dog, for Thomas Helmig begyndte at kigge mærkeligt på mig, så da Danii kom til og åd Thomas Helmig, var det faktisk meget kærkomment. Jeg var alligevel ved at skille mig af med ham. Ikke den virkelige Thomas Helmigs musik, dog. Det var nu udmærket dengang :) Det var liiige omkring "Vejen Væk", og det er nu altså en af de fedeste af hans plader! Yeah.

Jeg skal huske at bage græskarboller i morgen, jeg har glemt det i dag, så det er vigtigt jeg gør det i morgen - og det kunne være fedt, hvis det blev gjort tidligt. Servicemedarbejderen kommer 13:45, så jeg skal helst have lagt dem til hævning sidste gang inden da. Nå-nå, det må jeg kigge på i morgen! Selvom det allerede ER "i morgen" - det er let at finde rundt i efterhånden, ikke? Haha...

Jeg glæder mig til på lørdag, og jeg vil tænke tingene nærmere igennem; hvad tror jeg på, hvad er min overbevisning - min grund til, at menneskene er på denne jord som nu. Som jeg f.eks. er lige nu. Jeg skal tænke mere over det. Jeg vil bruge min tid i morgen på at filosofere lidt over tilværelsen og den større mening med livet. Den slags skal der også være plads til.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar