Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 27. juli 2013

Min last i udbrud og for mange piller

OH DEAR GOD!!!

JEG ER FALDET I!!!

- I'M IN LOVE AND THIS TIME I KNOW IT'S FOR REAL


Jeg var i Fakta i dag. Det var et langt slæbt, laaaang vej i tuuuung sol og jeg svedte så meget at sveden dryppede fra mine øjenvipper! Det er fandeme mange år siden sidst! Nå, men da jeg når op til det sted, hvor vognene står, er jeg så tørstig, at jeg dårligt kan sige noget uden at halsen går i stykker. Men så sker der det forfærdelige, at det allerførste, der står i mellemgangen inde i Fakta, på tilbud og det hele, er Sun Lolly - frys selv is. Som nogen måske ved, har jeg et problem med frys selv is. Jeg kan ikke stoppe mens legen er god. Vi var hjemme ca. 18:20, og jeg tog hul på den ene 23:40. Nu er klokken 00:10, og jeg har i alt spist 3. Jeg kæmper med liv og sjæl for at lade være med at gå ud og hente en mere, men det er helvedes svært. Vi købte 5 pakker. Der er 10 i hver. Det er 50 is. Og nu er der allerede kun 47. I morgen, når dagen er ved at være slut, vil der højst sandsynligt være 40 eller derunder. 

Jeg har skrevet en e-mail til Jonna i dag, hvor jeg fortæller hende lidt om, hvordan jeg har det med hende. Jeg ser hende jo som en veninde, selvom hun kom kommer for at undervise mig i kristendom. Hun skrev en rigtig sød e-mail tilbage, som jeg blev rigtig glad for. Jeg er rigtig glad for, at hun modtog den e-mail, jeg sendte, som hun gjorde. Jeg var lidt bange for, at jeg havde lagt lidt for mange følelser i, men de er der alle sammen. Jeg synes vitterligt alle de ting, jeg skrev. Jeg vil ikke gengive dem her, for det er mellem Jonna og mig. Men jeg er glad for, at hun ikke syntes at jeg virkede for sentimental, og hun skrev som sagt noget rigtig sødt tilbage, som gjorde mig mægtig glad :)

Hm, altså, men nu hvor kompressionsbindet er væk, vil jeg gå i bad i morgen, og jeg glæder mig supermeget allerede. Jeg ved at det lyder lidt mærkeligt. Jeg synes bare, at jeg trænger til at få vasket hår. Jeg vaskede hår i håndvasken i torsdags (det er jo så 'i går' for mig) - det holder bare ikke. Jeg skal så meget i bad i morgen! Det bliver virkelig fedt. Jeg skal også have fundet ud af, hvad for noget tøj, jeg skal have på.  Jeg har jo så lidt... Super belastende, men altså... Nu er det hele i det mindste rent - så kan jeg jo bare vælge :)

Det er 14 minutter siden jeg spiste den sidste is, og abstinenserne er begyndt at sætte ind... Hvordan skal jeg klare det? Jeg kan ikke rumme nok frys selv is. Der kan være uanede mængder.  Mon ikke jeg bliver nødt til at hente endnu en om lidt? For det tror jeg. Men jeg vil prøve at kæmp... Fuck det, jeg henter en! Nå... Det blev til to. Men nu kan jeg lidt igen. Jeg skulle have taget min aftenmedicin klokken 21, men tanken om hvor tæt jeg rent faktisk kom på at kaste op i morges, da jeg skulle tage morgenmedicin, gør at jeg har helvedes svært ved at få dem ned... Jeg SKAL tage dem, I know. Men jeg bliver ved med at skyde dem, for jeg kan ikke klare den kvalme en gang til. Jeg kommer til at kaste op, hvis det sker igen. At svælget svulmer i afsky overfor pillerne.
Jeg skal kun tage 11 piller, og det er hermed gjort. Det var ikke så slemt. Jeg fik kvalme, men ikke i nærheden af i formiddags, så det gør ikke så meget.

Om morgenen ser de således ud:
Det er fordi jeg har knust 3 af dem, for de er simpelthen for store og uspiselige:

Meeen... Nu er klokken efterhånden blevet 01:25, og det er på tide for mig at hoppe i seng. Sleep tight, y'all :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar