Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 5. juli 2013

Princess style!

Tja. Fredag den 5. juli, og det er i dag, min mor holder fødselsdag. Godt nok er det først om 12 timers tid, men det er dog i dag :) Jeg har lavet hendes gave færdig. Lavet min fars færdig. Pakket dem ind. Cool. Jeg må huske det i morgen, det er sur røv at glemme det. Jeg har tænkt mig at stå op klokken 8-9 stykker i morgen og lige ringe og høre, hvad tid jeg skal være klar til at blive hentet. 'To Endeslev - Princess style!' Min far henter mig i kareten! (sin Skoda Fabia)

Jeg har været hos frisøren i dag, og jeg er ikke tilfreds. Men jeg overvejer, om det muligvis kan være mangel på styling, der gør det. Jeg burde have en form for mousse til lige at rette på det - men det har jeg ikke. Og der, hvor jeg blev klippet, kostede en mousse 250 kroner - og det betaler jeg bare ikke! Så jeg købte i stedet sådan noget "krøllevand" - jeg tror at det er lidt hen ad saltvandsstyling. Det kostede 140 kroner, det er mere til at tage at føle på.  Jeg har tænkt mig at bruge det inden jeg skal afsted. Når jeg alligevel skal smukkeseres. Det skal jeg jo. Jeg er smuk, men jeg kan godt blive smukkere! Makeup kan gøre mange ting, og hvis det kun er ganske lidt, der kommer på, kan det faktisk se ret godt ud. Nu har jeg jo forskellige looks, som jeg kører imellem, men jeg tror, at jeg vil bruge grå og perlemor. De farver går godt sammen. Jeg har en grå kohlblyant og en hvid perlemor øjenskygge, og jeg sidder og tænker over det nu, og jeg kan godt lide udfaldet. Jeg kan eventuelt blande lidt mørk beige i. Måske lyserød? Det kan også blive pænt. Jeg skal bare holde mig væk fra sort. Jeg overvejer blå mascara, men sort mascara giver altid et mere dramatisk look. Den blå mascara, jeg har, er fra GOSH, tror jeg, og den hedder Electric Blue. Den er simpelthen så smuk, jeg blev nødt til at købe den, selvom den ikke er vandfast. Den har den mest smukke blå farve. Hvis jeg vælger lyserød, vil jeg vælge den blå, men til de andre farver, vil jeg vælge sort. Da jeg var yngre købte jeg altid brun mascara, fordi mine øjenvipper er brune. Men nu er jeg gået over til sort. Det giver - som nævnt - et mere dramatisk look.

Jeg har set "Enemy at the Gates" i dag. Fantastisk film. Jeg er meget begejstret, den er virkelig... Wauw. Jeg må sige, at Jude Law spiller godt. Det vil jeg give ham. Og Joseph Fiennes er som altid dygtig. Men Ed Harris. Han er cool. Han er altså bare en virkelig dygtig skuespiller, som har stor erfaring. Det virker i hvert fald sådan. Han er dygtig. Jeg kan lide ham. Men i denne film, er jeg på Judes side - det er alle, vil jeg tro. Filmen er lavet til det. Haha.

Klokken er sgu ved at være 2, og jeg sagde at jeg ville i seng klokken 1. Typisk mig... Men så jeg må hellere gå i seng nu. Det er nok bedst. René er alligevel faldet i søvn.

2 kommentarer:

  1. Hey ikke for at snage, men bor dine forældre på sydsjælland syd-for-køge-style? Nu faldt jeg over Endeslev, og jeg synes også jeg har læst om Hårlev og i hvert fald Køge. Grunden til at jeg spørger er, at jeg selv er fra Hårlev. Eller.. Har i hvert fald boet der 7 år at mit liv. Jeg synes altid det er lidt sjovt, når folk faktisk VED hvad Hårlev er.
    Mange hilsner Eva (Trofast læser, hvis du skulle være i tvivl).

    SvarSlet
  2. Jojo, det er skam den samme by, vi snakker om :) Jeg har ikke boet der, for de gamle flyttede derned efter jeg flyttede hjemmefra, men det er en hyggelig by. Deres hus er det røde, der ligger ved gadekæret, hvis du har set det? Det er så hyggeligt, og der er altid så mange børn, som fisker, og luften er fuld af guldsmede. Hvorend man ser, er der mindst én kat... Haha. Endeslev. En hyggelig by. En landsby. Fredet. Hverken bus eller tog, skal man til Hårlev og cykle derfra ;) - medmindre man har en karet!

    SvarSlet