Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 15. juli 2013

I shall succeed!

Pyh... Det er fandeme en hård nyser, det med de ben. Jeg ved ikke, om jeg skal gå efter mine egne "guts" eller om jeg skal gå efter Renés vurdering - han plejer at have ret, men... Ja. Hvis jeg pludselig aldrig skriver, så er det fordi jeg er død.

Jeg har fået taget al min morgenmedicin i dag, allerede  inden klokken blev 9 - oh hell yeah. Better learn, bitches. I'm 'a eat ya one by one. dumbshit.

Min mor og far var sådan lidt småforargede over, at Iben skulle have en computer i fødselsdagsgave, fordi kun fyldte 9 år. Vi alle skulle give et bidrag, og så ville min bror selv betale resten. Mine forældre var forargede over det, men hostede op med pengene. Men. I går, da jeg skrev tillykke med fødselsdagen, skrev Mark, at Iben har fået hvad hun ønskede sig: en Nintendo 3DS samt nogle spil - b.la. "The Sims" - Haha. Mine forældre i en nøddeskal.

Jeg sidder og sover. Bogstaveligt talt. Jeg sidder foran denne blog og er  ved at falde i søvn. Når de har været her med de varer, jeg bestilte i går - de kommer jo mellem 10 og 11. Jeg kunne så godt tænkte mig de der specielle ferskener, para-et-eller-andet, men de var udsolgte. Jeg ved at de har dem hos grønthandleren, men jeg vil ikke have, at René skal ned og købe ind. Han skal have en fridag.

Jeg sidder stadig og tænker på metoder, jeg bruge til transportere mig ned til min psykiater. Bagefter skal vi hen til en bandagist, som ligger på samme gade (Vestergade).

Hold kæft, hvor jeg træt..! Det er meget frustrerende at jeg ikke kan springe i seng. Det skal nok lykkes!

I will succeed!


Never - NEVER - doubt me.

I'm 'a shoot ya!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar