Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 1. juli 2013

Råben og skrigen - hovedpine

Der har været en flink sygeplejerske i dag, og har lagt en ny kompressionsforbinding på mine ben, som faktisk allerede er  faldet en del. Der kom jo en sygeplejerske ganske uventet i går morges og ville give mig det på, og på kom det. Men der gik ikke mange timer før det begyndte at rulle ned. Så her i eftermiddags kontaktede jeg dem, jeg skulle have fat i omkring det her, og der har været en og lægge det ordentligt. Hun skulle komme "i aften" men kom så klokken 16. Hende, jeg snakkede i telefon med, sagde godt nok også, at man ikke kan regne med dem - og det har de da godt nok ret i, så. Men de forstår da i hvert fald at overraske mig.

Lige nu er jeg kommet hjem fra Anna, som havde inviteret på smørebrød. Det var hyggeligt. Men jeg skal råbe til hende, for at hun kan høre det, og det giver ondt i hovedet af. Jeg synes at det er dybt anstrengende at sidde og råbe og skrige, og René snakker hele tiden, rigtig højt, Anna svarer højt - med andre ord: jeg får ondt i hovedet af at være sammen med hende. Dem. For René hører jo heller ikke godt, og bruger ikke sine høreapparater (han har et til begge ører)

Derfor tror jeg, at jeg lige vil tage mig en lille lur, se, om det ikke virker. Jeg har taget to hovedpinepiller, men effekten er ringe. Så en lur er måske det, der skal til.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar