Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 14. april 2014

4-års dagen

Jeg sidder og lytter til Type O Negative, og på trods af dagen, er jeg ikke opløst i tårer. Utroligt, synes jeg. Det er 4 år siden, Pete døde, og jeg er godt nok berørt, men jeg er ikke ked af det. Jeg er glad for, at jeg trods alt har musikken. Jeg har ikke mistet alt. Jeg har musikken. Det er jeg lykkelig for. Virkelig. Jeg elsker at sidde her og lytte til - lige nu - "The Green Man" og i aften vil jeg sætte mig ind i stuen og se "Symphony For The Devil", for jeg har vist kun set den en enkelt gang. Den anden, "After Dark", har jeg set så mange gange, at den snart må være slidt i stykker. Hehe. Jeg elsker deres humor. De er så utrolig sjove. Lige efter min smag! I like.

Så bliver postkassen tømt i dag, og jeg regner stærkt med, at MOR modtager min kalender i morgen. Awesome. Jeg håber at hun ringer. Det kunne være meget cool, hvis hun lige ringede og gjorde mig opmærksom på, om den var ankommet. Men jeg ved sgu ikke, om hun har tænkt sig at komme her i morgen. Jeg tror det faktisk ikke, men det var lidt uklart for mig. Det er svært, af og til, synes jeg. Hun har det bare rigtig dårligt. Jeg vil ikke trænge mig på, men jeg overvejer at ringe til hende, hvis hun ikke ringer til mig i morgen - netop fordi hun har haft det så skidt i dag. Men jeg kan jo ikke ringe hver dag. Det vil være for meget for hende, tror jeg. Hver 3. dag, kunne jeg forestille mig, er bedre.

Katja kommer om 1½ time, det er lidt ... Jeg vil ikke bruge ordet "irriterende", for jeg er lykkelig for hendes hjælp - men jeg trænger SÅ meget til at komme i seng og til at få varmen. Ja. Her er pissekoldt. Som sædvanligt. Jeg er nok også bare... Hmm... Lige en tand for frossen til at være her på denne årstid uden varme.

 Jeg har været lidt kreativ her i eftermiddag, og min kreativitet er faldet på en ganske særlig person i mit liv. Jeg vil poste brevet til hende i dag (hvis jeg kan nå det) - det vil være awesome, hvis hun synes om det!

Shit (godt ord) mand, jeg har glemt Emmas kattebakke!!! Sååådan. Jeg har besluttet, at jeg i løbet af ugen, højst sandsynligt i aften eller i morgen formiddag, flytter fra soveværelset og ind i stuen.

Peter Steele
Du er savnet

Ingen kommentarer:

Send en kommentar