Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 7. april 2014

Hej!

Shiiit! Hvor blev min søndag af?! Min dejlige, lækre afslapningssøndag. Ak ja. René skulle laves MORs computer, men undervejs ringede hun fuldstændig sammenbrudt at hun var nået frem, og at han bare kunne komme ned. René fortalte det til mig, så jeg tog en lynende hurtigt beslutning om at tage med. Så jeg hoppede i et par klipklappere og en Puma hoodie og smed mig ind i bilen. Så kørte vi mod Haslev og MOR snakkede og snakkede, mens René ordnede computeren. Hendes søster er indlagt og ligger mere eller mindre for døden. Så MOR var naturligvis meget oprørt. Det var derfor nærliggende, at jeg lige hurtigt ringede til hende i dag, for at høre, hvordan det hele står til. Hun har det vist fint nok - som i går, der er ingen ændringer i situationen.

Men i dag har jeg sovet længe. Så længe, at klokken var 15:30 da jeg stod op. Men var vist oppe klokken 5 og gik i seng igen klokken 10 eller sådan noget. Men jeg var så træt, så træt. Jeg troede, at jeg havde meget travlt, med gaven til Birgitte, men det har jeg faktisk ikke. Jeg har fået en hel dag foræret. Woohoo! Jeg troede nemlig, at det var tirsdag. Men det er det slet ikke - det er sgu da kun mandag! Det er pissefedt. En hel ekstra dag til at lave dem ordentligt, for det er bare ikke godt nok, det jeg har lavet. Jeg har tager et billede af den første ramme
Jeg skal nok bruge mindre mellemrum mellem linjerne, for jeg har ikke plads nok til at skrive alle de linjer, der hører til - der skal være 7 i hver ramme, og det er der bare ikke nok plads til. Det irriterer mig. Jeg vil lave dem om.

Men nu? Nu står den på aftensmad. Jeg har i hvert fald tænkt mig at se om skinkestrimlerne er tøet op, så jeg kan komme i gang med madlavningen. Der skal jo aftensmad til, og nu er klokken halv ti :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar