Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 25. april 2014

Mit stuff er i spil!

"I'm living in a box, but I'm out when opportunity nox"

- Roxette



Yeah, for jeg var i Kvickly, helt uden probs, det var det fedeste i verden! Jeg elsker at købe ind - jeg troede aldrig, at jeg skulle sige det - men jeg elsker at købe ind og røre ved ting, frem for bare at sidde og klikke på tingene med min musepointer. Hehe. I'm alive!

Jeg fik sendt mit homemade stuff til Joseph, Katja smed en masse kartofler oven på brevet, så jeg krydser fingre for, at disken ikke er knækket!


Min farmor er kommet med endnu en af hendes mange historier/bemærkninger om "store mennesker" - eller "kraftige mennesker", alt efter kønnet. "Store piger" og "kraftige mænd". Phs. Jeg er så træt af det dér, altså. Jeg er ikke modtagelig overfor det længere, på den sørgelige måde, men jeg bliver irriteret og vred. Hun er en gammel, rynket rosin, jeg gider ikke at blive uvenner med hende på grund af noget så latterligt. Men hun pisser mig af. Grr...


Mit stuff til Maria er også blevet sendt, det dér babytøj, hun burde få det "i dag", ikke? Er det ikke fredag nu? Klokken er over midnat, så det var "i går" vi smed det i postkassen. Men jeg kan jo tjekke hvad tid lortet bliver tømt ;) De tømte den klokken 20 - og der havde jeg smidt lortet i kassen. Så der burde ikke være nogen problemer. Ikke, hvis den kan komme igennem Marias postkasse, i hvert fald - haha.


Jeg skal også have sendt noget krydderi til gormeh sabzi til Cecilie, som gerne vil smage retten, jeg beskrev... var det i går? Altså, i onsdags?  Anyways - jeg vil sende noget af det til hende. Hun vil gerne betale for det hele selv, men hvis hun ikke kan lide det, er det vildt ærgerligt at have købt det, når poserne er så store. Så hun får til en portion af mig :) - Så skal jeg nok supplere hende med det fremover, hvis hun vil have det :P


Jeg er tilfreds med min måde at holde køkken på for tiden. Det kan godt være, at det virker lidt... Ja... Hvad kan jeg kalde det... "overdrevet", men jeg synes faktisk at det er RART at komme derud - det var det altså ikke før. Jeg er et svin. Men det er som jeg lige nu er i en periode med orden. Nice. Orden er ikke min ting, ellers, selvom jeg elsker og foretrækker det.


Nu skal jeg sgu også, sådan, by the way, lige vaske nogle ting af, og min jordbærskål skal lige vaskes af.


Sov godt, alle jer hvileløse sjæle - I skal nok falde til ro på et tidspunkt. Jeg håber at jeg selv gør det. Jeg er lidt høj på Kvickly lige nu ;)


OUT

Ingen kommentarer:

Send en kommentar