Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 1. april 2014

Indlægget blev gemt! Woohoo!

Jeg glæder mig SÅ meget til på lørdag! Det bliver rigtig hyggeligt. Jeg ved, at han vil elske det. Det er  lige så godt som en gave, tror jeg - jeg ved, at det bliver det ultimative for ham! Jeg synes altså at det er skidefedt. Det er en god idé, jeg fik dér. Haha. Jeg vil ringe til min farmor og fortælle hende det, for hun vil garanteret også synes om ideen - og det er sjovt at dele det med andre :)

Jeg er jo blevet klippet i dag. Eller noget. Der er vist ikke klippet meget mere end ½ cm af eller sådan noget. Jeg er faktisk temmelig skuffet. Men okay. Så har jeg da indset, at jeg lige så godt kan lade det vokse. Hver 3. måned er altså få lidt, når man har så kort hår. Det må blive længere, før jeg skal klippes næste gang. Jeg satser på engang til sidst på sommeren. Et halvt års tid er nok en god periode.

Jeg er faktisk begyndt at spekulere lidt på, om jeg måske er fejldiagnosticeret? Jeg tror faktisk ikke, at jeg er skizofren. Jeg er begyndt at tro, at de psykotiske episoder, jeg har, kommer fra epilepsien. Det tror jeg fordi mine psykoser stort set aldrig varer længere end 5-6 timer, maks. Mine psykoser bliver færre og færre, mindre og mindre alvorlige, jo længere ned jeg kommer i medicin. Jeg synes ikke at jeg har det godt, men jeg har det faktisk bedre end da det var værst, og da er vel også noget? Ellers er det bare mig, som er komplet dum...

Jeg er blevet helt skudt i Lana Del Rey. Hendes stemme er fantastik. Jeg kan bare ikke lytte nok til hendes musik. Det er så skønt. Virkelig. Jeg vil faktisk sige, at hun er en af de bedste sangerinder, jeg nogensinde har hørt - og især i denne stil! "Born To Die - The Paradise Edition" er en smuk, smuk plade. Jeg har kæmpet lidt med mig selv om, hvorvidt jeg skulle sætte "Radio" eller "Yayo" ind i dette indlæg, men det er fandeme svært at vælge!
(fra Youube.com)


Nice. Jeg har fået neglelak i håret :/ Hvorfor hader jeg den slags? Hvorfor hader alle den slags? Hvorfor sker den slags, altså, det burde være umuligt. Men denne neglelakering er snart en parodi på sig selv, så jeg kan lige så godt fjerne den så snart første lag er tørt.

Min støvle gnaver. Gnaver?! Det er sgu da mærkeligt?  Det har den aldrig gjort før. Jeg har sikkert megahævede fødder.  Den slags er ikke optimalt. Det er krampe i håndleddet i øvrigt heller ikke. Haha. Det hele vælter bare sammen for mig lige nu. Happy day turns to crappy day. 

Jeg ser frem til at skulle i seng. Jeg har sovet i 3 timer i eftermiddag, men jeg fryser simpelthen så meget, og her er iskoldt, så jeg trænger til min seng. Men jeg bliver nødt til at blive oppe, klokken har også kun lige passeret halv ni om aftenen.

Jeg burde faktisk heller ikke have taget neglelak på, når her er så kold, som her er. Nu kan jeg jo ikke sidde og pakke mig ind i et varmt tæppe, som jeg ellers gør. Shoot. Men jeg kan da heldigvis lave mig en kop varm kakao. Jeg har stadig 3 breve tilbage :)

Awesome. Det er lige, hvad jeg trænger til! 

Min farmor har været statist i "Mennesker bliver spist" i dag. En Erik Clausen film, som udkommer i februar næste år. Hun sagde at det havde været skægt, og at hun var blevet bedt om at spille fuld. Haha. Jeg ser normalt ikke Erik Clausens film, men når famse er med, og har en statistrolle, kunne det måske være meget sjovt at opleve. Hun havde snakket med Erik Clausen, og Bodil Jørgensen. Hun havde haft det rigtig sjovt. Det varede fra klokken 10 til klokken 13.

Godt nok. Min computer crashede. Utroligt heldigt var indlægget blevet gemt! Jeg har taget min støvle af, for lige at "hvile" benet lidt. Det fandeme koldt! Det ben har jo mere eller mindre været pakket ind siden oktober, og når der ikke er en halv centimeter tykt neopren hele vejen rundt om mit ben... Så er det... Koldt. Sådan "Jeg fryser rigtig meget" koldt - koldere end det var før. Jeg har ikke nogen positive forventninger til på fredag, men samtidig tænker jeg, at der umuligt kan ramle mere sammen om det ben. Nu MÅ det da efterhånden vise en bedring? Ja, jeg spørger bare...

I morgen skal der bestilles blomster til Hulja, og det ordner René. Jeg har sat 300 kroner af til det. Hulja er sekretæren hos Køge sygehus' røntgenafdeling. Hun er dejlig. Evigt smilende.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar