Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 23. april 2014

Katteangst og fatsvage personer!

Jeg har glemt en masse i dag. Virkelig. Jeg har bare svedt en masse ud pga. de få kramper, jeg havde i morges. Jeg tror faktisk endda, jeg har glemt katten. Men René har taget sig af hende. Altså, hvad angår mad. Jeg tror. at jeg i dag vil kaste mig ud i at gøre Renés fødder færdige. Han har så meget hård hud at jeg ikke fik det fjernet efter en times hårdt arbejde i går. Suk. Hvis han bare huskede at sige til i god tid! Måske skulle jeg indføre en dag om måneden, hvor det bliver ordnet. Skrive det ind i min kalender, uden at fortælle René det. F.eks. den første fredag i måneden... Noget i den stil. Det kunne være fedt. Også hvis jeg havde nogle flere af den  slags ting. Jeg går lige i tænkeboks.

Men nu har jeg, fordi jeg ordnede hans fødder i går, og troede det var mandag i går, placeret "sunde fødder" dagen på hver 3. mandag i måneden.  Det har jeg skrevet ned i kalenderen, så jeg husker det. Jeg glæder mig til at komme i gang, men han får altså en "ekstra" behandling i dag - free of charge.

Jeg vil spørge Katja, om hun har tid til at handle sammen med mig i morgen. Det kunne nemlig være superhyggeligt. Men hun skal arbejde, så det har hun nok ikke. Sur røv. Jeg spørger alligevel. Jeg kan jo være heldig.

Jeg har faktisk, for at det ikke skal være løgn, fravænnet Emma hendes mærkværdige angst. Hun blev jo lige pludselig bange for alting. Men jeg opdagede ved et tilfælde at hun bare skulle have lov til at snuse stille og roligt  til de ting, hun frygtede. De skulle bare ligge, og så kom hun langsomt hen til dem, hvis man talte opmuntrende til hende, og nu gør vi bare sådan, og det virker. Lidt åndssvagt at vi ikke vidste det på forhånd, for det siger lidt sig selv.

Nogle mennesker er simpelthen så fatsvage! En pige snakker om, at hun er 169cm høj om eftermiddagen, men er 163 cm om aftenen, og a hun føler at 163cm er den rigtige højde for hende, og folk "forstår" det godt?! Prøv at se her, tøsebarn: DU ER PSYKOTISK! Medmindre du selvfølgelig måler dig selv med sko på.

Ellers går det fint for mig. "Folk" (René) anklager mig for at være psykotisk fordi jeg holder et pænt køkken. Haha. Jeg må virkelig være et svin til daglig, så :P Ej. Seriøst. Jeg er ikke psykotisk, jeg vil bare gerne hjælpe ham, gøre ham glad, fordi jeg ved, at han har det skidt. Det skrev jeg jo om i går. Eller i forgårs. Jeg kan ikke helt huske det. I forgårs, tror jeg. Nå, men jeg synes i hvert fald at det er fair nok, at jeg  holder et pænt køkken. Det er jo også rart for mig :)

Jeg har lavet en aftale med Pia, som er min fysioterapeut, i morgen. Jeg skal lige tjekkes, for hun mener ikke, at jeg behøver at gå fast dernede. Det er jeg tilfreds med. Jeg er tilfreds med, at vi bare snakkes engang imellem. Men jeg glæder mig til i morgen, for jeg har ikke set hende i lang tid, og hun er simpelthen så dejlig.

Pyha... Jeg fik trykket F5 ved et uheld, og så genindlæste den siden! Men intet af min tekst forsvandt. Det er fedt. Men så kan man lære, at man ikke skal have blyanter, kuglepenne og viskelædere liggende på sit keyboard. Haha.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar