Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 13. april 2014

Tabu burde overholdes

Jeg har fundet ud af, netop nu, hvordan man kan tjekke hvornår de forskellige postkasser bliver tømt. Det vidste jeg slet ikke, at man kunne. Det ved jeg nu. Og den, jeg skal bruge, bliver tømt klokken 14:00 i dag. Når klokken er.. Hmm...11, vækker jeg René. Han skal have medicin, inden vi skal derhen, det skal jeg jo sådan set også, så det er meget rart lige at få lidt tid til at få medicinen til at virke. Hold kæft, hvor er her egentlig koldt! Jeg med et tæppe omkring mig, og alligevel fryser jeg. Jeg burde have haft noget te. Men det har jeg jo så ikke - det må jeg leve med.

Jeg blev ret .. Jeg ved ikke hvordan jeg skal forklare det... Hamid skrev til mig i forgårs direkte at han altså var blevet liderlig og ville spille pik når han gik i seng. Det er som om der er blevet banken en kile imellem os. Midlertidigt, nok, men føj, hvor var det ulækkert. Jeg mener; hvem fanden skriver den slags til deres venner/veninder? Det er jo så nok mere populært end jeg tror - der er altid så meget snak om, at onani er et tabu. Men det her, det er for meget viden for mig.

Jeg har ondt i maven, og det er tid til morgenmad. Jeg har haft ondt i maven i 3 dage. Mærkeligt, ikke? Jeg har stort set aldrig ondt i maven. Måske har jeg spist noget, jeg ikke skulle have spist. Men i dag spiser jeg morgenmad, for måske vil det hjælpe. Jeg spiste ellers 3 stykker pizza i går. Forholdsvis store stykker.   

Jeg trænede min fod i går, for anklen er sgu ved at blive stiv! Det er et no-go!!! Så jeg er i gang med at lave de øvelser, Pia (fysioterapeuten) har givet mig. I hvert fald dem, jeg kan huske...

Nå. Jeg gider ikke at spise morgenmad alligevel. Jeg har sådan lidt småkvalme. Jeg har ikke lyst til mad. Er det mærkeligt? Jeg kan godt spise frugt, måske. Men ikke "mad". Det er derfor det er sådan lidt "komplekst", eller hvad man vil kalde det.

Og nu er mit internet røget. Uncool. Nu skal der skiftes kanal, eller jeg skal genstarte mit netkort. Det er så ufedt! Holdt kæft, mand, hvor jeg glæder mig til at komme tilbage til kabel!!! Trådløst internet i denne lejlighed er så dårligt at det slet ikke kan beskrives. Det skal opleves.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar