Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 18. april 2014

Ved vejs ende

Jeg har færdiggjort den bog, min far skal have til sin fødselsdag. Der kommer indhold i, nok i morgen. Den er lavet som en gammeldags bog, og den åbnes på samme måde - men jeg har endnu ikke fundet på en titel til den. Jeg vil spørge Katja til råds i morgen, når hun møder ind på arbejde :)


Jeg har snakket i telefon med min farmor i noget der ligner 2 timer i dag. Det har været rart og hyggeligt. Hun har været i godt humør i dag.

Jeg har fået lidt ondt i det ene skinneben, og jeg skal lige have det tjekket - men jeg synes stadig, at min situation går fremad med hastige skridt. Jeg glædes over det. Jeg er utrolig glad for, at jeg kan se lyst på tingene. Det hjælper lidt på pessimismen. 

Jeg tror, at jeg vil ringe til min mor og fortælle hende det. Hvis hun er hjemme, det er jo ikke sikkert. Måske er hun på arbejde. Der sker jo ikke noget ved at prøve *** Hun var hjemme - men syg! Åh nej, dog. Min far holder jo fødselsdag på søndag, og hun vil ikke aflyse det, for det hele er arrangeret. Så skal hun ligge i sengen, mens vi andre holder fødselsdag. Virkelig mærkelig idé. "Der er købt ind, og hvem skal så spise al den mad?" - godt spørgsmål, men med hende oppe i soveværelset bliver det en totalt kikset fødselsdag. Jeg synes faktisk, at det er synd for min far. Men ok - ingen forhindrer ham i, selv at aflyse. Min mor går i seng nu, halv syv, og ser om hun har det bedre i morgen, eller om hun skal sygemelde sig. Hun har fri på søndag. 

Men jeg er så glad for at der er en ende på  alle mine sygdomme. Selvfølgelig er der de to "blivende" tilbage, men fuck dem. Det skal nok gå. Jeg vil gøre en større indsats for ikke at falde om morgenen - vente med at gå på toilettet i så lang tid som muligt, og jeg vil forsøge at stoppe med at lade mig påvirke så meget af stress, så jeg undgår mange af de koks-episoder, jeg ender i. Det er en god idé, tror jeg :)

Jeg er ved at være ved vejs ende. Nu skal jeg bare have den fod i gang igen, så skal det hele sgu nok gå - det gør det jo altid ;) - Remember?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar