Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 29. april 2014

Lige præcis, som jeg håbede!

Jeg skal have taget blodprøver i denne uge. Ved ikke hvornår. Torsdag, tror jeg. Eller fredag. Det må blive fredag, for det er sgu da for sent at bestille bil til torsdag. ¨Det skal jo være dagen før. Nårh! Det er onsdag i morgen, så jeg kan godt nå det. Nu må jeg lige se.

Så skal jeg nok til lægen i næste uge. Det er jo spændende nok. Eller noget. Jeg skal i øvrigt have fundet disken med mine røntgenbilleder af anklen frem til Pia, som gerne vil se dem. Jeg skal derned på mandag. Jeg elsker Pia. Jeg har været så heldig med dem, jeg har været i kontakt med. Både Birgitte og Pia. Susanne er jo også skideflink, selvom det ikke kan sammenlignes. Jeg skrev også det her forleden, gjorde jeg ikke?

Åh, gud, hvor er "Don't Blame Me" med Ozzy dog den fedeste heavy metal sang lige nu! Især melodien lige inden Ozzy synger. Man, it get's me going! Som med Type O Negatives "Be My Druidess" - totalt fed sang. Men når Pete synger "Our lust increased, feeds desire, as we combust - yeah, we on fire!"... man... hvordan kan man lytte til det, uden at blive tiltrukket? Hm. Oh well. Han var sådan. Han havde sine "metoder". Han vidste hvilke knapper, han skulle trykke på, for at få - ikke alle, men mange - kvinder til at dåne.

Her bliver pludselig så koldt, selvom her er lige under 25 grader herinde. Sært. Jeg har ellers taget min medicin. Næh. Gu' har jeg da ej. Jeg har taget min morgenmedicin. Men tog jeg først klokken 15. Og nu ligger eftermiddagsmedicinen, som jeg skulle tage klokken 15, og griner til mig... Jeg tager den ikke, den er ikke så vigtig. Det er kalium og vanddrivende. Fordi jeg springer én over, går det nok. Jeg skal alligevel tage kalium igen med aftenmedicinen klokken 21.

Uhh... "Blood & Fire" ...
"Love eternal ... Lust infernal. 
Bleeding ... Burning. 
Needing ... Yearning"

Jeg elsker den sang. En af mine yndlings. Men det er de fleste af sangene faktisk. Den første historie, jeg skrev efter de 7 års skriveblokering, kaldte jeg "Love Eternal", og den næste "Lust Infernal" - og de to var med til, at jeg fik et inspirations-boost og skrev 7 historier mere på over 30 sider, og affødte en masse noveller. Så kan man ikke andet end at elske sangen, vel? Og få de fire ord skrevet i nakken. Damn... Jeg elsker den mand. Elskede, elsker, whatever. Min inspiration. Jeg tror altid, at jeg kan finde inspiration i ham. han har mine mørke sider i sig. Det elsker jeg.

Anyhow; jeg glæder mig super til i morgen, når Buster åbner sin gave, og jeg får en tilbagemelding på mit valg af tøj. Jeg er mægtig glad for Josephs reaktion på den bog, jeg fiksede sammen til hende, det har rørt mig dybt, og jeg er simpelthen så glad for det! Jeg er glad for, at jeg tog skridtet og lavede den. Hun reagerede som jeg håbede, at hun ville.

Ellers går alting fínt i dag. Hehe. Jeg har René ude at købe ind med Katja. De er nok snart hjemme. Nå, der kom de. Og så betyder det, at jeg skal til at lave mad. Sur røv, for jeg giiiider ikke i dag, men jeg kan godt se, at jeg engang imellem bliver nødt til at ofre mig. Ej. Haha. Engang imellem elsker jeg at lave mad. Det er sgu dejligt, det dér med madlavning. Når det er dag ud, dag ind, kan det bare godt blive lidt... træls. Ærligt talt. Men i dag skal vi have nem mad. Jeg steger nogle Quorn bidder krydret med knust hvidløg, salt, peber, karry og paprika, og så "wok'er" jeg lige nogle frosne grøntsager og koger nogle ris, og rører det hele rundt og smækker sød chilisauce ud over. Det eneste, der er er besværligt ved det, er at skrælle hvidløg. Men sådan er det. Vil man have hvidløg, er det jo noget, der hører med. Medmindre man køber dem dér på glas. Dem bryder jeg mig ikke om. Menøh... Jeg skal ud til maden nu. Jeg har spist morgenmad, så det er da heller ikke fordi jeg er den mest sultne i verden, men når bet begynder at dufte, går det sikkert meget godt :) 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar