Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 18. april 2014

Den første hilsen på Langfredag

Wauw.. Allerede torsdag... Dagene går så hurtigt. Jeg laver ikke rigtigt noget, og alligevel tager den ene dag den anden. Jeg glemmer lidt af træne. Jeg har f.eks. ikke trænet i dag, så jeg træner i morgen. René skal til fødselsdag i morgen, så jeg vil træne lidt mens han er væk. Det er lidt ærgerligt, at jeg ikke kan komme med. Men der er for mange mennesker. Min far har fødselsdag på søndag. Det har jeg også takket nej til, fordi der er for mange mennesker, og jeg vil egentlig gerne se min mor. Men jeg kan ikke håndtere så mange mennesker. Det er synd. Men det kan jeg altså ikke.

Når det er sagt, så har jeg lidt opgivet Hamid. Jeg er stadig venner med ham, altså, no worries. Men jeg kan ikke få ham til at indse at han bare ikke lever op til visse krav. Som f.eks. at læse mine e-mails. Han snakker kun om sig selv. Han spørger mig om noget vedrørende mig, og når jeg svarer, læser han ikke, hvad jeg svarer, men svarer på noget modsat. Jeg skrev f.eks. at jeg ikke græd på 4-års dagen for Peters død. Så skrev han, at jeg ikke skulle græde på en måde, der indikerede at han mente at jeg sad og græd. Han irriterer mig sindssygt meget. Men jeg ved godt, at jeg skal have tålmodighed, og at han aldrig bliver anderledes. Han han har altid været sådan. "Siden vi var børn", som han siger - på trods af mine 17 år og hans 20. (Laugh and a ½ passer meget godt lige nu)

Men som sagt har René noget han skal i morgen, han skal være til fødselsdagen allerede klokken 13:00. Jeg har overvejet at gå i bad. Det lyder nemlig som en vildt dejlig idé. Jeg ved ikke, om det er en vildt klog idé, men det er det, jeg har tænkt på. Jeg vil lade kramperne i morgen afgøre det. Det er jo et eller andet sted et ene og alene et spørgsmål om kramper vs. alene hjemme.

"The Book of Beauty" er færdig, og jeg er sikker på, at modtageren bliver glad. Den bliver dog ikke sendt før i næste uge. Jeg glæder mig til reaktionen. Hvis der kommer en. Jeg synes i hvert fald at det er en god idé - det var faktisk Renés. Han har masser af gode ideer, når det kommer til kreativitet. Emnet har jeg godt nok selv fundet på. Også indholdet. Men ideen om en bog - det var hans :)

Men nu er klokken blevet 00:47, det betyder at det er 18. april - Langfredag, og jeg skal op klokken 9, så jeg går i seng nu. Jeg håber at I alle sammen får en god nats søvn.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar