Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 1. august 2013

Min største inspirationskilde er Tilde (just so you know)

La la la la you're so fine!

Ih, men hvor er jeg forelsket! Jeg drømte en lidt ubehagelig drøm, hvor mine forældre var ubehagelige overfor mig pga. mit valg i kærlighed, men jeg stod fast og valgte René, det var en god følelse, selvom mine forældre lidt ødelagde det hele. Men netop som jeg stod med René i hånden, vågnede jeg - med René i hånden. Han smilede til mig, gav mig et kys og sagde "Jeg elsker dig så meget" - åh, mit hjerte smeltede, selvom jeg blev vækket. Luren var alligevel skidt. René har gjort min dag så dejlig, så dejlig. Han har virkelig formået at erobre mit hjerte. Han siger, at jeg knuger hans hånd, hvis han tager den mens jeg sover.

Jeg kan sat'me snart ikke holde ud at have det dér kompressionsbind på længere... det er alt, alt for varmt. Jeg er ved at koge. Jeg magter det simpelthen ikke!!! Her er knapt 29 grader! Alt for meget til mig. Luften er stillestående, selvom vi har en blæser stående på niveau 3. Ja. Jeg er ikke idiot. Jeg ved godt, at det er vores egen skyld. Vi har 2 desktops og et fjernsyn + en skærm kørende, vi sidder begge to sammen i et rum på ca. 20 m2. Det kan vi jo bare lade være med... :/ Men det meste af mit musik er hentet hos tdc og kan kun høres på min desktop, så jeg kan ikke overføre dem til min laptop. Det betyder at jeg ikke kan høre musik i stuen, hvor min laptop står. Men ok; jeg har trådløse hovedtelefoner. Jeg kan jo bare gøre som jeg plejer: bevæge mig rundt i lejligheden med dem på. Jeg vil sætte mig i stuen i morgen i stedet for. Jeg skal alligevel bare skrive :) Jeg har fået lyst til at skrive igen, nemlig. Tak Tilde.

Jeg har tænkt mig at dedikere hele min dag (det meste af den) på at skrive på min historie. Derfor kommer jeg ikke på nettet. Hehe. Så er det nemmere at koncentrere sig om at skrive!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar