Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 31. marts 2014

Alt muligt andet end skumle planer

Goooodmorning D.E.N-mark.

Tænk den tanke at jeg faktisk har formået at fjernet den neglelak, jeg puttede på forleden, og ikke har ladet den siddet på indtil den er skallet af sig selv. Jeg fjernede den, og med det formål at putte en ny lak på.

Jeg har også lige formået at smadre et af mine dyrebare Poul Pava glas. Jeg elsker dem. De er fra "Pure Friends" serien. Det er den serie med det hvide print. Jeg er meget ked af det, nu, for nu har jeg kun 11 af de store glas. Men okay, jeg må jo indrømme, at vi kun har købt et fuldt sæt til 6 personer på 6 store glas, 6 vandglas, 6 middagstallerkener, 6 frokosttallerkener, 6 dybe tallerkener og 6 skåle, men at vi købte ekstra, fordi det stod skrevet i stjernerne, at jeg ville smadre halvdelen af dem, på grund af myoklonierne (JME). Men de er fandeme så flotte! Jeg har et billede af dem på en anden blog, og det er HER - der er vist to størrelser glas, og det er et af de store, som ikke er iblandt os længere. Jeg sørger. Men 11 er langt, langt bedre end ingenting.

Jeg skal være alene hjemme på lørdag. Haha. Det er Renés fødselsdag. Jeg vil forsøge at skaffe en aftale med Katja om at købe ind, og så vil jeg købe ind til en lille fødselsdag, så han og jeg kan fejre den, når han kommer hjem fra sølvbrylluppet. Festen starter klokken 13, jeg har ikke superlang tid, for hvis Katja skal på arbejde, får hun først fri klokken 15. Så hvis jeg eksempelvis skal bage en kage eller noget i den stil - skal jeg satse på at René er væk i hvert fald 3-4 timer.Om han kan det, ved jeg simpelthen ikke... :S Jeg må prøve at få fat på hende i dag - hun starter fra ferie i morgen. Måske kan jeg ringe til hende nu? Jeg vil lige prøve...

Jeg ved ikke rigtig, hvem jeg skal henvende mig til, hvis hun ikke kan. MOR? Det er måske nok et bedre valg. Hun kan jo komme hvornår som helst. Altså lørdag. Hvis jeg f.eks. spørger hende om lørdag 12:30, kan hun sikkert godt. Det er det, jeg gør. Og så ringer jeg ikke, jeg skriver en sms. Ellers skal jeg snige mig ud på wc'et for at ringe til hende. Måske håbe, at René kan klare at gå ned og købe ind. Jeg tror faktisk, at jeg vil snige mig ud på mit badeværelse og ringe. Og hvis jeg ringer i dag, kan jeg sikkert godt nå at komme i god tid, så hun ikke har fået lavet nogle planer. Det er MIN plan. Og hvis hun allerede nu ved, at hun ikke kan... Well... Så må jeg finde på noget andet. Jeg vil meget nødigt spørge min far, men måske er det en sidste udvej :/

Men det skal være hyggeligt, når nu jeg ikke har en gave til ham. Og så kan jeg f.eks. køre til Solrød og købe hans yndlingsmad? Jeg må se, hvad tid restauranten åbner. Yikes. Halv fem. Jeg må tjekke dem, der ligger i Køge. Måske er der nogen, der åbner tidligere. På den anden side... Hvis han ankommer til festen klokken 13, tager han for helvede vel ikke hjem klokken 16:30? Hvis jeg er på Shanghai klokken 16:30, når de åbner, kan jeg køre derfra ca. 16:45, og være hjemme 17:05. Hvis René skal være til den fest og skal køre med sin søster og hendes forlovede, sammen med hendes unger, bliver han nok lidt længere end blot 3 timer. Jeg kan godt nå det - og planen er at varme det op, når han kommer hjem - det kan man nemlig sagtens :) Hvis jeg f.eks. handler klokken 13:00, er jeg hjemme 13:45 og klokken 14:00 kan jeg enten bage eller smække en lagkage sammen. Jeg tror bare, at lagkage er noget, har fået nok af til festen. Jeg tænker drømmekage, for det er hans yndlingskage. Jeg laver hans yndlingskage, det tager en times tid. Så er klokken 15-15:15, og så kan jeg lige sidde lidt sammen med MOR og slappe af, inden vi kører til Solrød 16:10. Ellers skal MOR køre efter indkøbet, og Katja hjælpe med Shanghai, for hun bor jo i Solrød. Hmm... Jeg må lige se på det. Jeg snakker med Katja først. Eller... Åh... Hvad mon jeg helt præcist skal stille op? Måske skal jeg spørge René om, hvor lang tid, han regner med, hvor længe, han kan holde ud at være der. Han kan måske skyde på 2,3,4,5 timer. Det ville være til stor hjælp.

Katja har sagt ja, og det er jo fint :) René mener, at han først kommer hjem om aftenen :) Awesome! Så er han nok ikke så sulten - men det er ligegyldigt, for det kinesiske mad kan uden problemer varmes op :P Jeg glæder mig allerede! Også selvom han har megaondt, når han kommer hjem - det kræver bare lidt ekstra omsorg. Men en ret fra Shanghai og en hjemmebagt drømmekage er det, der skal til, er det bare helt OK med mig! Så har jeg jo ikke lavet en skid hele dagen, og har masser af kræfter og overskud til omsorg. Det kunne da ikke være bedre. Jeg vil lave drømmekage-muffins, se, hvordan de bliver, og derfor skal jeg have købt amerikanske muffinsforme. Jeg giver Katja en indkøbsliste, og så kan hun købe ind for mig. Det hele, maden, indkøbene og lidt "tak for hjælpen" løber op i 300 kroner, og det er til at overkomme :) Så jeg vil gøre det sådan. Super. :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar