Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 14. juni 2013

30 år og temmelig uhyggeligt udseende!

Af og til - ikke altid, men af og til - bliver man forundret over ting, der sker i ens hverdag. I dag er jeg blevet forundret over, at en ting som f.eks. at min far tilbyder at skrive René på kortet til Marks gave, når vi, samme dag 2 timer tidligere, har sendt en bog til Mark og sendt den, fordi vi mente, at det var lidt fesent at René ikke stod på kortet. Det er da i hvert fald dårlig timing. Haha. Men både René og jeg er yderst imponerede over min fars udstrakte arm, og René sætter stor pris på den. Han sagde endda, at næste gang, der kommer en rund fødselsdag, vil han gerne sige ja tak til at deltage i gaven.

Han er på ingen måde klar til at se mine forældre igen, men siger, at han måske med tiden skifter mening. Jeg kender ikke min fars holdning til det. Men det er da et skridt i den positive retning for René.

Min mor og far skændes. Det er jeg overbevist om. Hun sagde det ikke, men jeg kunne høre det på hendes stemme. Suk. Jeg hader når de skændes. Og det er garanteret på grund af fødselsdagen! Nu begynder det efterhånden at blive en røvirriterende fødselsdag. Jeg er ikke helt sikker på, at jeg kan overkomme at holde fødselsdag når jeg bliver 40 år. What the hell. Der er 7 år til. Der kan ske så meget, selvom 7 år faktisk går hurtigere end man skulle tro.

33 år. Jeg synes lige, at jeg er fyldt 30. Det er nok fordi jeg sov hele min 30års fødselsdag væk. Det var det, vi havde lyst til. Bare at sove i hinandens arme. Jeg tror, at vi lige var oppe for at spise.
Men der blev da taget et billede af mig! - haha. Dejlig dag, dejlig nat. 30 år er den bedste fødselsdag, der er. - hæhæ for alle jer unge, smukke mennesker, som frygter at blive 30 år. Bare rolig. I kommer til at se sådan her ud
HAHA! I kan bare vente jer! På et tidspunkt skal I også tage et billede af jer selv, men ser som en muldvarp med vaseline på øjnene mens i forsøger at finde kameralinsen :P

René er nede og købe ind, han kommer hjem om lidt. Mega hygge i dag, storfilm, pizza og slik. Selvom man er overvægtig må man altså gerne spise usundt engang imellem. Det er ikke noget, der finder sted dagligt, ugentligt eller noget, så jeg er ligeglad. Og jeg glæder mig til at spise et pitabrød med græsk bøf i. Jeg har aldrig smagt det, men det lyder virkelig lækkert!

Hav en dejlig aften, alle I skønne mennesker!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar