Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 11. juni 2013

Faste helt til 10:45!

Det er egentlig lidt morsomt, uden at kritisere nogen, at 13-årige piger kommer frem og siger "Jeg er biseksuel". Først fordi det er en mærkelig måde at præsentere sig selv på. For det andet fordi - de er kun 13 år.

Nå, det var mit ligegyldige indledningssnak. Jeg har tabt Renés pakke på gulvet. Han har ventet på den længe, og den kom i dag. Den var fuckertung. Og jeg tabte den. Det var supernederen. Men heldigvis gik ingen af æskerne i stykker, så der var ikke skruer overalt på gulvet. Så jeg smed bare tingene op i kassen igen, og håber på at de er OK. René nede "på  bænken" sammen med Anna. Jeg venter på at min svigermor skal ringe. Derfor sidder jeg her i min lejlighed i det ellers lumre vejr. Jeg skal til lægen i morgen. Jeg skal være der 10:45. Jeg skal være fastende. Jeg tager min medicin klokken 9, eller senest én time efter jeg er stået op, da jeg ellers får kramper. Men hvis jeg skal være fastende, både medicin- og mad/drikkefastende, går det ikke, at jeg skal tage toget til lægen. Derfor ringer jeg til min svigermor for at tigge hende om at hente mig og køre mig til lægen og hjem igen bagefter. For hvis jeg får et anfald i toget... Godt nok vil René så være der. Men det er alligevel en stor risiko at tage, for jeg skal jo også ned til stationen, der er lidt smålangt, og hvis jeg har kramper, kan jeg sagtens nå at falde  500 gange.

Hm, men Anna har sagt OK til at spise herinde engang imellem, og hun vil gerne "låne" 1.000 kroner af os. Vi har godt nok ikke sådan helt råd til det - men vi har en lille opsparing, vi kan tage fra, så kan hun få lidt penge. Hun er dejlig, Anna :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar