Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 27. juni 2013

God morgen! Eller... "morgen" og "morgen"

Jeg var oppe klokken 7 i morges. Det er ikke specielt tidligt. Men jeg gik i seng klokken 2, så måske jo alligevel. Vi kom først i gang med vasketøjet 22:30. Lidt sent, men vi plejer jo at komme i gang 23:30, så det var svært lige at omstille sig. Derfor faldt jeg i søvn 5-6 gange på turen til Roskilde Sygehus. René blev ved med at vække mig. Da vi skulle den anden vej, besluttede vi os for at vi ville hentes, fordi jeg var så træt og ikke sådan rigtig fungerede i hjernen. Da vi kom hjem, var jeg så monstertræt. Jeg blev nødt til at sove. Jeg var simpelthen NØDT til det. Så jeg gik i seng.
Og sådan så jeg ud, da jeg vågnede - jeg skulle tisse. Servicemedarbejderen var her for at ordne vores gulve, og hun og René fik sig en sludder. Det er som egentligt fint nok med mig -  men det er PISSE-irriterende, når deres snak foregår foran WC-døren, og gangen er så smal at 2 personer ikke kan stå ved siden af hinanden!

Medicinen er ændret. Jeg har endnu ikke ikke noteret det ned i den dertil indrettede blog. Jeg kan ærligt ikke huske så meget af, hvad hun sagde. Hun er en speedsnakker, og hun siger rigtig meget. Det skal jeg sgu lige have orden på - jeg havde René med.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar