Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 22. juni 2013

Tis! Tis-tis-tis!

Jeg har lige tisset i bukserne. Det ved I godt, ikke? piger og kvinder tisser, og drenge og mænd pisser. Godt så. Så har vi det på det rene. Medmindre man har tisset eller pisset der, hvor det var meningen at der skulle være rent. Ak ja. Vi kan alle være nogle svin.

Men jeg havde holdt mig for længe. Alt for længe. så da jeg endelig nåede derud, kunne jeg ikke nå at få bukserne af. Heldigvis - når nu det skulle være - havde jeg en af de dér inkontinens-bleer på. Så trusserne og bleen blev tisset i. Det ramte ikke mine bukser. Det er et helt. For der var det med vasken og mangel på rent tøj. I aften. Vi plejer at vaske omkring midnat, men i går var jeg så udmattet i mit hoved, at det ikke kunne lade sig gøre. Men det tror jeg, at jeg kan i dag. Så i dag vasker jeg noget af det - det, jeg kan bære. Det er jo bedre end slet ikke at have noget rent tøj - you know?

For pokker, jeg har meget luft i maven! Ellers skal jeg bare på toilettet, men jeg har lige været derude. Sidste gang, Jonna var her, kom jeg til at slå en mega prut. Det var så pinligt. Men hun reagerede ikke. Den lugtede heller ikke, så måske var det derfor. Haha.

René er hos Anna igen, det er fandens til renderi. Det er da godt, at det bare lige er inde ved siden af! Haha. Nå, men jeg har lige været inde og banke på, og René og jeg snakkede lige kort om at invitere hende på aftensmad - så hun kommer ind i dag, spiser lidt god mad, og så kan vi lige snakke lidt :)

Jeg tog de nye vanddrivende piller klokken 14:30, og jeg har tisset 4 gange siden - og nu er klokken 16:25. Wauw... Jeg har de sidste mange, mange måneder max været på toilettet 3 gange i døgnet, når det stod rigtig vildt til, men normalt kun 1-2. Og nu har jeg tisset 4 gange inden for 2 timer. Mon jeg så kommer til at få alt for meget kalium? Det gør jeg jo nok... Men så får jeg altså lavet blodprøven ikke i næste uge som aftalt, men ugen efter  - for jeg magter sgu ikke at tage derned igen i næste uge. Slet ikke, hvis det her tisseri fortsætter. Det minder mig om, at den sygeplejerske, som skal tage prøven, altid har højhælede sko på. De er omkring 5cm, vil jeg tro. Måske ikke alverden, men hun går hun på sit arbejde som sygeplejerske i en lægeklinik på høje hæle hver eneste dag... Jeg tager hatten af for hende. Men hun er så smuk, og hun er det sødeste væsen i verden. Virkelig rar og venlig. Hende kan jeg godt lide.

Jeg må indrømme at der er gået koks i mit medicinskema. Jeg mangler en dato.
 I den celle, hvor der er et spørgsmålstegn, skal der være en dato. Jeg har ledt overalt; på sundhed.dk, i min kalender, på min medicinske blog... Jeg har alle datoer siden 2008, bortset fra startdatoen på Lamictal. Det irriterer mig grænseløst. Jeg spekulerer over det hele tiden, men det nytter jo ikke noget. Tabletterne er på 750mg, så det er da jeg gik fra 4 til 6, men jeg kan fandeme ikke hverken huske eller finde det nogen steder. Pis mig i øret, hvor er det irriterende. Og nej, lad venligst være med at pisse mig i øret, sådan bogstaveligt talt. Hvis der skal pisses på mig, så pis gerne i modvind. Af hjertet tak.

Jeg tror, at det er ved at være på tide, at jeg får ringet til den gamle. Jeg lovede at ringe klokken 17, og det er jo snart, om 6 minutter - og jeg skal lige tisse først. Haha

Nyd den sidste eftermiddagstime af denne lørdag!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar