Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 26. juni 2013

Mega-monster!

Suk! Jeg er sulten. Mega-monster-sulten. Men jeg er på fasteren frem til klokken 13, for jeg tog vanddrivende klokken 11. Klokken er 12 nu, så det er værre, at jeg kun har fået ét glas Topform Light. Det er så meget røvnederen. Jeg kunne godt bare bede René om at hente en flaske til mig. Men René er ikke hjemme. Jeg kunne godt selv gå ud og hente den. Men jeg er virkelig svimmel, og jeg ved ikke, om det har noget med et epileptisk anfald at gøre. Jeg har jo trods alt haft kramper fra klokken 9 til omkring 11:30. Nå. Nu begynder det svimlende at falde. Jeg tager en chance. Nu kom svimmelheden tilbage. Sært, ikke? Nu er klokken 20 minutter over 12, og nu er svimmelheden væk! Lækkert nok :)

Det er i morgen, jeg skal på neurologisk ambulatorium. Jeg må hellere lave en seddel over ting, jeg skal huske at spørge om. Jeg er slet gearet til i dag, alligevel, selvom jeg nok så glædeligt påstod det i går.  Hehe. Man skal vel sådan set heller græde over spildt mælk. Man burde have drukket den, i stedet for at spilde den. Og hvis man - som jeg - ikke kan lide mælk, er der jo masser af retter og kager, man kan bruge mælk til. Da jeg var yngre, elskede jeg appelsinjuice spædet op med en smule af det billige, stort set klare, citronsodavand, og så en masse isterninger. Det kunne være sjovt at prøve det igen. Nu begynder jeg at sidde og nikke. Teknisk set er jeg ikke særlig træt, men jeg trænger sikkert til en lur. Jeg har ikke knoklet i dag. Men min krop er helt færdig.

Og i morgen går der penge ind. Gudskelov. Vi har 63 kroner lige nu, og Renés sovepiller koster 85 kroner - men vi er nødt til at købe det i dag. Så vi må lave et overtræk.

Nu går jeg i seng. For nu.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar