Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 24. juni 2013

Birthe Kjær og penicillinpiller

Jeg har fundet en pakke lakridstyggegummi i mit køkkenskab. Og nu har jeg den hele, alle 10 stykker, i munden. Hvorfor? Det er sådan, man gør med tyggegummi. Tygger en hel pakke på én gang. Så er den bedst! Hæ

I dag har jeg sovet hele dagen. René vækkede mig klokken 21 for at fortælle mig, at klokken altså var 21. Jeg var gået i seng klokken 17. Jeg tog en lur før det. Tidligere på dagen. Nå, men René på står at jeg har opført mig højst mærkværdigt mens jeg sov. Angiveligt skulle jeg have forsøgt at kravle ned i hans bukser fordi det var koldt? Psh. Dream on, honey.

Men da jeg stod op klokken 21:15, gik jeg ud og "lavede mad". Jeg kogte spaghetti og rev parmesanost. Bagefter fordelte jeg pastaen i 2 skåle, puttede smør og ketchup i den ene, og parmesanost i dem begge, rørte rundt og serverede. René skal have smør og ketchup på sin pasta?! Ketchup? På pasta? Nå, men så jeg spiste spaghetti med revet parmesanost. Det var et lækkert måltid mad, og - nu er jeg lidt sulten igen. Det er ca. 3 timer siden, jeg spiste. Jeg nægter at spise igen, så jeg lader bare være med at sige det til René. Det er alligevel heller ikke sundt at spise så tæt på sin sengetid. Klokken er 01, og jeg har INGEN idé om, hvornår jeg skal i seng. Så jeg lader være med at spise. Hvis jeg er sulten i morgen, kan jeg spise morgenmad :)

Jeg har overvejet at gå ud og tage lidt af opvasken, for der er efterhånden for 2 dage. Jeg havde jo Anna inde i går, og det var en stor succes. Min karrysovs gik lige ind, også hos René, som erklærede sovsen som den bedste karrysovs, han nogensinde har smagt. Sikke et dejligt kompliment :) Jeg stinker til at lave karrysovs, fordi jeg er forgiftet med den evne, at jeg ikke kan smage karrys styrke. Jeg kan godt smage krydderiet karry, men ikke hvor meget af det, der der. Normalt laver jeg karrysovs med 1/4 glas Santa Maria stærk karry, og jeg spæder lidt op med paprika og sød chilisauce. Men det gjorde jeg jo så ikke denne gang, fordi jeg skulle have en "ukendt mave" på besøg. Renés smagsløg bliver normalt brændt fuldstændig af når han spiser min karrysovs, hvor jeg slet ikke kan andet end lige ane karryen. Men det var et rart kompliment, og mine frikadeller var tilsyneladende også et hit. Jeg gav Anna nogle med hjem.

Hamid har - igen - smidt black metal fra sig, fordi det ikke er noget, man bør lytte til, og han har i stedet kastet sin kærlighed på Birthe Kjær. Han er utrolig begejstret for hende, og han synes at hun gør ham mere glad end Celine Dion, fordi hun (Birthe) synger på dansk, og det skal være ægte dansk det hele. Det er dejligt, det er en dejlig tanke. Men det skrev jeg også til ham om at det skal være ægte persisk og iransk det hele. I mandags troede han på helligånden, som befrugtede Jomfru Maria, i onsdags lyttede han til fanatisk islam, som jeg endelig ikke måtte fortælle hans forældre om, og i fredags var han overbevist om, at Satan var verdens hersker, og at man skulle tilbede satan. Nu er han så ikke-troende, men ser alligevel nærmest Birthe Kjær som en gudinde. Jeg støtter ham selvfølgelig, i hvert fald så godt jeg kan, men engang imellem er hans skift bare så ekstreme. Men selvom jeg ikke kan lide Birthe Kjær (hvilket ikke falder i god jord), støtter jeg ham i det, og jeg har foreslået andre bands i omtrent samme årgang, som måske kunne interessere ham. Ikke for at få Birthe Kjær væk - det må han helt, helt selvom, jeg er sgu ligeglad - men fordi jeg ved at han elsker musik. Jeg ved dog også, at han ikke vil lytte til nogle af de bands jeg har foreslået ham. Jeg er dog ligeglad - for jeg lytter selv til dem ;) Dodo & The Dodo's og Ray Dee Ohh er sgu da fede!

Nu har jeg snart ikke mere tid til opvasken :/ Måske jeg kan nå lidt, men jeg tænker nej. Jeg ordner det, lover jeg mig selv, så snart jeg er "vågnet" efter at være stået op i morgen. Og som en tilføjelse; de penicillinpiller, jeg får, smager så ulækkert, at jeg er ved at kaste op, når jeg tager dem! Men: jeg har 8 dage endnu :/

Hav en god nat, alle sammen!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar