Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 25. juni 2013

Svigerhunden er okay!

Sodavandet er koldt, jeg sidder foran min computer, jeg lytter til lækker musik... Men noget mangler. Hvad? Nå ja. Aftensmad. Jeg er temmelig sulten, men René sover lidt. Han har sovet virkelig dårligt i nat, så det er helt ok med mig. Men jeg ved ikke, hvad tid han skal op, så jeg er sådan lidt "mystificeret" over, hvornår fa'en vi så skal spise. Og hvad vi skal spise.

Jeg har menstruationssmerter udover alle grænser, mand, jeg magter det fandeme ikke! Det er så voldsomt, at jeg rent faktisk overvejer at tage 600mg Ibumetin og 1g Pinex  (2 stk). Det er meget medicin over menstruationssmerter i min verden, men jeg har så sindssygt ondt at jeg stort set ikke kan gå/stå oprejst. Men det forklarer jo, hvorfor det med vandet er blusset lidt op igen; jeg har fået menstruation. Det fik jeg i går. Jeg får muligvis vand i kroppen, når jeg har menstruation. Det er der jo nogle piger og kvinder, der får. Bortset fra det, havde jeg menstruation fra den 1.-5. juni, og nu har jeg fået det igen. Det er faktisk ret irriterende. Så cool er det heller ikke at have menstruation!!!

Min mor har fødselsdag på næste lørdag. Den 6. Hun har ikke inviteret mig til noget som helst endnu. På ingen måde. Så jeg har faktisk 2 uger til at lave andre planer :/  Og nu har jeg sagt til hende, at jeg ikke kan på selve dagen. Ha! Så kan hun lære det. Jeg har faktisk ingen planer. Men måske kan Jonna komme :) Eller vi kan invitere Renés forældre til frokost. Ja - jeg har masser af gode ideer :)

Jeg har fået en idé om, at Hamid muligvis er psykotisk. Altså, ikke at han farer rundt med en økse, men at han er sådan... stille og roligt 'plain' psykotisk. At det er derfor han tænker, siger og føler de ting, han gør. Det er lidt det samme, jeg gør, nemlig, når jeg er stille og roligt 'plain' psykotisk uden at være klar over det. Desværre er jeg ramt af den forbandelse, der gør, at jeg siger tingene uden at have tænkt dem igennem. Så jeg har tænkt det, skrevet det i en e-mail og sendt det til ham, sammen med en masse andet, mest svar på de ting, han har skrevet til mig. Ej, jamen... Det er fordi folk skriver til mig, når de mener jeg er syg. Men Hamid er jo slet ikke vant til det. Jeg er en idiot. Jeg burde skrive undskyld. Jeg kan ikke ringe, for han er sikkert gået i seng. Jeg skriver en e-mail. Nej, en sms. Det er simpelthen så pinligt.

- og i øvrigt har Joseph fødselsdag i dag. TILLYKKE!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar