Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 14. juni 2013

At være smuk

Jeg er irriteret på Hamid, og jeg ingen ret til at være det. Overhovedet. Men han er blevet rigtig glad for "fanatisk islam" og hører det på Youtube. "Jeg hører det bare fordi det er sørgeligt", siger han. "Jeg er ikke muslim, og du må ikke sige noget til mine forældre". Det, jeg er irriteret over, er ganske enkelt at han er gået i gang med at lytte til fanatisk islam. Han siger at han ikke er troende, og det må jeg stole på. Problemet er, at jeg ikke kan stole på noget af det, han lukker ud. Han er fuld af løgn.

Nå, men jeg har lige ligget oppe med benene, og sør'me om jeg ikke faldt i søvn - med et tyggegummi i munden! Jeg prædiker overfor René at man aldrig lægger sig på ryggen mens man spiser, og så gør jeg det selv. Men jeg havde skubbet det hen til siden. Hvor heldig har man lov at være! Haha.

Jeg ved ikke helt, hvor længe, jeg har været "out of order", men længe nok til, at jeg er fuldstændig groggy og har fået hovedpine. Det går fint med, at jeg har svært ved at fokusere. JESUS CHRIST! Den dag jeg ikke jeg ikke fejler noget overhovedet, forlanger jeg at få 1.000.000kr. Hov! Vent! Jeg ringer efter politiet. Arh...Who am I kidding. Jeg kan ikke får aldrig de penge - men jeg er til gengæld rigtig smuk :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar